2777
2789
عنوان

خانمامتاهل مشاوره بدین

113 بازدید | 16 پست

طبق تجربهاتون

از ی دکتر شنیدم ک میگف دنبال تایید خانواده شوهرت نباش ک بدگویی نکنن پشت سرت پیش همسرت این بدتر ضعیف نشونت میده اما من میگم فک کنین مادرشوهر ملکه هس خواهرشوهر صدراعظم نخندین بهم برای مت اینجوریه خیلی اهل بدجنسی هستن مادرشوهره ک پیره با کمک دخترش میشینن حرف درس میکنن پشت سرم ک دل شوهرم خراب شه خوب این وسط بخای یگم شیرین زبونی کنی براشون بنظرتون دلشون نرم نمیشه؟ یا مثلا یچی ک خواهرشوهره دوس داره تهیه کنی ببری براش

هرچی بیشتر اهمیت بدی بدتر میشه، اتفاقا باهاشون خیلی سرد و کمرنگ باش شوهرت ببینه تو چقدر خونسردی اگ اونام چیزی بگن باور نمیکنه چون از تو فقط آرامش و یه رفتار متعادل دیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اینطور آدما دوسدارن بهشون سرویس بدی و باب میلیون باشی بعد دیکه فکر میکنن همونی که میخواستن هستیب ...

خو مگه این چیزا سیاست نی ازشون دوری کنی ک بدتر عیبت میکمن

بی تفاوتی بهترین گزینه هس، باج دادن بدترین راه، یعنی اصلا، یه من عسل هم بدی بهشون، باز اونی که باید انجام بدن رو میدن، به اونا، بی تفاوت باش، شوهرتم با سیاست کاری کن هرچی گفتی بی چون و چرا حرف تو مورد تایید باشه و قبولت داشته باشه 

شخصیت آدماام تاثیر داره مثلا من تو این شرایط غرورم اجازه نمیده و اصلا نمیتونم همچین کارایی بکنم

ببین من اصلا اهل پاچه خواری نبستم ولی اهل رفت امد نیستم میخام یکم رفت امدم بیشترباشه 

بی تفاوتی بهترین گزینه هس، باج دادن بدترین راه، یعنی اصلا، یه من عسل هم بدی بهشون، باز اونی که باید ...

شوهرمن ادمیه ک در عاشقانه ترین حالت ممکن باشبم بعد بره خونه باباش چیزیش بگن تغیر رویه میده خیلی دهم بین

ببین من اصلا اهل پاچه خواری نبستم ولی اهل رفت امد نیستم میخام یکم رفت امدم بیشترباشه

منظور بدی نداشتم عزیزم بلانسبت شما. آدم برای حفظ زندگیش هرکاری میکنه اگه فک میکنی اینجوری شرایط بهتر میشه انجام بده

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرمن ادمیه ک در عاشقانه ترین حالت ممکن باشبم بعد بره خونه باباش چیزیش بگن تغیر رویه میده خیلی دهم ...

خب باید کاری کنی، دهن بین تو هم باشه، ببین اونا چه راحت میتونن تغییرش بدن، تو هم از هر راهی وارد شو تا حرف تورو قبول کنه نه اونا رو

سعی کن به همسرت نزدیکتر بشی خود واقعیتو ببینه ، اینطوری تورو میشناسه و اگه کسی هم بدگویی کنه میتونه بفهمه تو اینطوری نیستی ، سعی کن فاصلتو باهاشون حفظ کنی ، این که بی دلیل کادو بخری و چرب زبونی کنی تا دوست داشته باشن رفتار درستی نیست ، تو خوب باش به اندازه خوبی کن نه بیشتر ، دنبال تایید نباش دنبال اینکه بهت علاقه داشته باشن نباش عزیزم ، بجای اینکه روی رفتار کردن اونا تمرکز کنی روی زندگیت تمرکز کن اینطوری خیلی زودتر محبوب میشی

2790
2778
2791
2779
2792