2777
2789
عنوان

مامانا بیاد😭

89 بازدید | 5 پست

مامانم کل بعد از ظهر تو خیابون داداش دو سالمو میبره همش باید باهاش بدوئه بخاطر کمر و پاهاش نمیتونه دیگه داداشمو ببره بیرون الان داداشم عادت کرده به خیابون اگه نبریم از سر و کولمون میره بالا تو خونه

همش کارای خطرناک بازیگوشی میره بالای اپن

میره تو خیابون دیگه قبول نمیکنه بیاد خونه

الان من کنکوریم از کار و زندگی کامل افتادم همش تو خیابونم یا درگیر کنترل بچه شما بگید چطور عادت خیابونو از سرش بندازم خیلی هیجان دوست داره یه عمه دارم همش دخالت میکنه میگه تا هروقت خسته بشه باید ببریش تو خیابون نمیشه اینطور

بده عمت ببره بگو تو خیلی واردی تو بچه داری بیا هرروز ببرش

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

تو خیابون منظورت پارک ایناست؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خود خیابون پر بچست ولی از داداشم بزرگ ترن

چی بگم بچه کوچیک و فقط با بازی باید سرگرم کنید تو خونه یه بازی جذاب تر انجام بدین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

2790
2778
2791
2779
2792