2777
2789
عنوان

با این خانواده شوهرم چیکار کنم

615 بازدید | 24 پست

مادرشوهرم و همسرم قهرن باهم چندماهی میشه،خواهرزاده ی منم یک ماهه به دنیا اومده اما اینا هیچ کدوم حتی یه زنگم به من نزدن تبریک بگن اما کارشون پیش شوهرم گیر بود زنگ زدن به اون که شوهرمم جوابشونو نداد چون میدونست فقط بخاطر کار خودشونه

خواهرشوهرمم این ماه میخواد فارغ شه انقدر ازشون حرصم گرفته نمیدونم چیکار کنم برم واسه جشن بچش یا نه؟

اینم بگم اینا سفر زیارتی رفتن مادر من براشون یه هدیه سنگین داد الان مامان خودم رفته زیارت حتی یه زنگم نزدن به مامانم یا من،یبارم چندسال پیش مادربزرگ من فوت کرد باز قهر بودیم اینا نیومدن حتی زنگم نزدن واسه تسلیت ولی سال بعدش پدربزرگ همسر من فوت کرد من رفتم همه مراسماشونو با اینکه شهر دیگه بود

اینم بگم خواهرشوهرم بعد ۱۶ سال بچه دار شدن 

شوهرم میگه تو خواستی نیا اما من نمیتونم نرم وقتی بعد این همه سال بچه دار شده خواهرم، منم کاری ندارم با شوهرم فقط موندم خودم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مهم شوهرته، واسه بچه ی خواهرت اومد؟ اگه اومده برو، سرسنگین باش، نه طعنه بزن نه گله کن، بخاطر همسرت گاهی که نیاز هست برو، زیادم صمیمی نباش. ولی بد هم نباش. اصلا مهم نیستن که بخاطرظون خودتو ناراحت کنی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

ببین مهم شوهرته، واسه بچه ی خواهرت اومد؟ اگه اومده برو، سرسنگین باش، نه طعنه بزن نه گله کن، بخاطر هم ...

خانواده ی من حتی کوچیک ترین بی احترامی رو در حق شوهرم نکردن حتی صدا زدنی از اقا کمتر بهش نگفتن بخاطر همین اونم همه مراسمات مارو اومده

کادوی خوبی هم دادیم به خواهر زادم

چند سال پیش پدرمو از. دست دادیم

جاریام و برادرشوهرام ی زنگ نزدن بهم تسلیت بگن

گفتم اشکال نداره به روی هیشکی نیاوردم نوبت اونام میشه

امروز فهمیدم خواهر جاریم فوت کرده

همسرم گفت که زنگ بزن تسلیت بگو

گفتم شرمنده مرگ برا همه س

آدم تو غم و شادیا تازه اخلاق فامیل دستش میاد

بذار بدونن چقدر زشته

همسرم حتی یادشم نبود که اونا بهم تسلیت نگفتن

اخرش ازم عذرخواهی کرد خودشم زنگ نزد...

نرو بیشعور تر از این حرفان. میتونستن بگن با پسرمون قهریم با عروس که قهر نیستیم

دقیقا،اینا انقدر بی فرهنگن حتی فامیلاشون میگفتن مادربزرگت فوت کرده بود ما گفتیم توروخدا برید زشته اما اینا حتی زنگم نزدن 

چند سال پیش پدرمو از. دست دادیمجاریام و برادرشوهرام ی زنگ نزدن بهم تسلیت بگنگفتم اشکال نداره به روی ...

خدابیامرزه عزیزم… خوب کردی ادم شرمنده میشه با ادمای بیشعوری مثل خانواده ی شوهرش فامیل شده