ساغرgoliiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 947 عنوان کیا تلگرام دارن توروخدا بیاید 52 بازدید | 3 پست یه کانال هست پیام خواهرم رو فوروارد کرده گفته بین پیام ها بیشترین لایک جایزه دارع توروخدا لینکش میفرستم برید پیام خواهرم لایک کنید ثواب داره تا ساعت۱۲ تایمشه چن دقه بیشتر وقت نیست فقط۱۵ ۲۰ نفر هم باشید کافیه لطفاا صلوات میفرستم براتون 1404/08/04 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9280 باش لینک بذار بیو کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
ساغرgoliiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 947 هرکار میکنم نمیشه درخواست دوستی میدم لینک میفرستم اینه اخرین پیام ها رو ببنید اسم ایدیش فقط خدا هست لطفا هرکی لایک کرد بگه صلوات میفرستم