2777
2789
عنوان

حال خوب معنوی

467 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

ازتون میخوام بیاین اینجا و از حالات خوب معنویتون بگین از خوابها و رویاهای زیبای معنوی تون

از توسلات و نذرهایی که معجزه اسا جواب گرفتین و حالتونو خوب کرد و اعتقادتونو بیشتر تا بقیه هم امیدو اعتقادشون بالاتر بره

از نکات و مطالب زیبای معنویتون بگین که حس خوبی به انسان میده دونستنشون و امیدو توکلو توسلو بالا میبره مثل موکلین سوره ها و ایه های قران و....

وخلاصه هر مطلب و نکته و داستان و تجربه خوب معنوی که دارین یا شنیدین

ممنونن

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه تا اتفاقی میفته متسل میشم به باب الحوائج و به وسیله ی ایشون با خدا حرف میزنم و نذر ایشون می ...

بسیار عالی دوست عزیز

منظورتون امام جواد هست یا موسی بن جعفر چون ما چنتا باب الحوایج داریم از بین امامان؟؟؟

زیارت عاشورا‌.توسل ب امام حسین و نماز اول وقت حالمو خوب میکنه.اما چندماهیه نمیدونم چشرا اینقد سست شد ...

نماز اول وقت عالیه 

من تجربشو دارم 

یه مدت که اول وقت میخوندم و باحالت ناامیدی از همه چیز و رو اوردن تنها به خدا و از تهه دل میخوندم همچین کارهام رو غلتک افتاده بود تا چیزی از ذهنم عبور میکرد خدا براوردش میکرد ولی بعد این حالت گرفته شد ازم چون نمازمو اول وقت نخوندم