2777
2789

خودم خیلییی بودهه 

آخرینش این بود که یه پسره گفت خوشگله خوشگله من برگشتم😭 آخه فقط من اونجا بودم 

بعد برگشت گفت چه اعتماد بنفسی مگه با تو بودم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار با دوستام سه تایی داشتیم از مدرسه برمیگشتیم دبیرستانی بودیم،،،پسره برگشت گفت اونیکه مفش قرمز پاشه از همه خوشگل تره،سه تاییمون دولا شدیم کفش هامون رو نگاه کردیم😂به نظرم یه زمانی تیکه مد بود الان خیلییی کم شده،از مد افتاده😂

جایی نشسته بودم داشتم غذامو میخوردم

پشت سرم دو تا دختر داشتن بلند حرف میزدن( داخل یه اتاق بودیم) و یادم نیست دقیق چی میگفتن ولی انگار بهم گفتن فیل یا یه همچین چیزی بهم اهانت کردن. اما من پوست کلفت تر از این حرفام. یه دفعه هم اومدم لباس عوض کنم یهو خیلیا منو دیدن و شروع به تمسخر کردن. باز هم هیچی نگفتم

یه بار وسط کلاس یه پسر بهم تیکه انداخت گفت اگه حال میکنی تا توضیح سوال رو هم بده. باز هیچی نگفتم :)

🌷🌷👏

من ی مقدار که چه عرض کنم خیلی زیاد قیافم بده کسی کاری نداره باهام 💔🥲😂

ولی ی پسره بود هی لپمو مسخره می‌کرد هر وقت منو میدید میگف 

یکیم بود ی بار برگشت بهم ی چیزی گف بعد من فک کردم با من نیست خندم گرف خندیدم گف اگه خنده هات خریدنی بود همه چیزمو میدادم میخریدم بنده خدا فوت کرد خدا رحمتش کنه🥲

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

چند بار هم سرکلاس بهم تیکه انداختن دوران دبیرستان

مثلا سوال رو بهتر از معلم توضیح دادم، یکی از دخترخانم های به شدت منفور بلند گفت بهت معلمی میادا. منم با لبخند گفتم نه برازنده خودته( رشتمون تجربی بود و من تاپ کلاس بودم)

🌷🌷👏