2777
2789
عنوان

بیاین عکس

115 بازدید | 5 پست

سلام ، من یه ساعت گرفتم و وقتی دستم دیدنش یکی گفت که مردونه هست در صورتی که نه هم برای خانوما مناسبه و هم آقایون ، یعنی این جور ساعت هارو همه میپوشن و اندازش هم نسب به ساعت آقایون خیلی کوچیک تره، الان عکسش رو براتون میزارم بگید مردونه هست یا خانوما هم میتونن بندازنش دستشون

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

بفرما

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخوره ولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر مییکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکسی که توی خود پیجی که گرفتم بود رو گذاشتم تایید شه میاد

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا