2777
2789

امروز مدیر مهد گفت برین تو سایت نوبت بگیرین واسه سنجش ، منم واسه همین آبان ماه نوبت گرفتم ، مگه سنجش تو تابستون نبود؟ و اینکه پسرم هنوز واکسن آخری رو نزده اول واکسن بزنه بعد ببرم سنجش ؟؟

نه الان دو ساله زودتر انجام میشه 

پسر من پارسال پیش دبستانی بود آذر ماه سنجش انجام دادم ولی واکسن موند برای اردیبهشت امسال 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

باید کارهای سنجش رو کامل انجام بدی بعد اینکه جواب سنجش اومد با جواب سنجش برو بهداشت اونجا هم یه سری مراقبت ها انجام میدن بعد واکسن میزنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه الان دو ساله زودتر انجام میشه پسر من پارسال پیش دبستانی بود آذر ماه سنجش انجام دادم ولی واکسن مون ...

آها پس واکسن رو نزنم ایرادی نداره؟ البته پسر من چون مهرماهی بود شیش سالش تموم شده الانم میشه زد

باید کارهای سنجش رو کامل انجام بدی بعد اینکه جواب سنجش اومد با جواب سنجش برو بهداشت اونجا هم یه سری ...

پس واکسن باید بمونه بعد سنجش ، ممنون از راهنماییت عزیزم ، از الان استرس دارم 

آها پس واکسن رو نزنم ایرادی نداره؟ البته پسر من چون مهرماهی بود شیش سالش تموم شده الانم میشه زد

واکسن کلا آخرین مرحله از سنجش محسوب میشه یعنی باید سنجش انجام بشه با جواب سنجش برید برای واکسن 

پس واکسن باید بمونه بعد سنجش ، ممنون از راهنماییت عزیزم ، از الان استرس دارم

منم خیلی استرس داشتم ولی خدارو شکر خیلی راحت بود به پسرم گفتن چشماتو ببند تا ۳ بشمار خودش باورش نمی شد واکسن زدن اینقدر راحته اصلا تب هم نکرد فقط تا دو روز یه کوچولو جای واکسن درد داشت