2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

141 بازدید | 15 پست

من وهمسرم عقدیم و از هم دوریم.اون یه شهر دیگس منم یه شهردیگه.امشب بخاطر دخالتهای خواهرش دعوامون شد پشت گوشی به مادرم یه حرف خیلی بد زد بااینکه اصلا بحث مادرم نبود.منم بعدش به خواهرومادرش خیلی حرفای بدی زدم الان بلاکم کرده.اکثر اوقات من میرم برای آشتی ولی اینبار میخوام اصلا نرم چون خیلی دلم شکسته.بگین چیکارکنم که چندروز سمتش نرم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

بهونه جو ایرادگیر ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته بی اعصاب 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دعواچکار ب پدرومادرهم دارید ای بابادعواش مال شماس اشتی وعشق حال ازشماست بعد پدرمادر بیچاره باید ف ...

خواهرش خیلی اذیتم میکنه خدا لعنتش کنه واگذارش کردم به خدا.

همش تقصیر اونه

اینا چیه

اون 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خواهرش خیلی اذیتم میکنه خدا لعنتش کنه واگذارش کردم به خدا.همش تقصیر اونه

بره گمشه

منم خواهر شوهرم دوران عقدم خیلی دروغ ازمن ب همسرم میگفت قسم دروغ میخورد سریع هم ی اتفاق بد واسش میفتاد منم ی روز دستشو واسه همسرم رو مردم وبا دلیل دروغاشو روکردم دیگ همسرم باورش نکرد الانم قطع رابطه کردیم

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

بره گمشهمنم خواهر شوهرم دوران عقدم خیلی دروغ ازمن ب همسرم میگفت قسم دروغ میخورد سریع هم ی اتفاق بد و ...

منم همه ی اینکارارو کردم ولی بازم شوهرم طرف خواهرشه و من اولویتش نیستم.توروخدا برام دعاکن امشب خیلی حالم بده

منم همه ی اینکارارو کردم ولی بازم شوهرم طرف خواهرشه و من اولویتش نیستم.توروخدا برام دعاکن امشب خیلی ...

خیلی باهمسرت صحبت کن بیارش سمت خودت خدا خواهرشولعنت کنه انشالله همه چی درست میشه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

بیا روبیکا عزیزم کاری کمکی راهنمایی باشه درخدمتم ب عنوان ی دوست یا خواهرعزیزم

مرسی از لطفت مهربون

متاسفانه روبیکا ندارم

مرسی از لطفت مهربونمتاسفانه روبیکا ندارم

باشه عزیزم موفق باشی گلم غصه نخور درست میشه من روزایی بدترازایناروگذروندم ولی تهس اونا روسیاه شدن وازچشم همسرم افتادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

باشه عزیزم موفق باشی گلم غصه نخور درست میشه من روزایی بدترازایناروگذروندم ولی تهس اونا روسیاه شدن وا ...

یعنی میشه منم یه روزی ببینم دارن کارمای کارشونو میبینن

ایشالا مشکل منم حل بشه