2777
2789
عنوان

کاهش وزن

129 بازدید | 6 پست

حدود بیست کیلو اضافه وزن دارم هفت ماه دیگه عروسیم هست رژیم میگیرم و پیاده روی میکنم و قرص کروم هم مصرف میکنم راه دیگه ای دارین که کمکم کنه زود لاغر شم ب نظرتون هفت ماه کم نیست؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دوست داشتید ورزشم بکنید با قیمت مناسب می‌تونید ۳/۴ نفر باشید و با من کلاس آنلاین داشته باشید 

یا حتی خصوصی 

با جدید‌ترین تکنیک های چربی سوزی🤍

اینستاگرام salow.pilates

با عرض سلام. کاهش وزن 20 کیلوگرمی در 7 ماه امکان پذیر هست اما نکاتی رو باید مدنظر داشته‌باشید. اول، سعی کنید BMI یا درصد چربی بدن خودتون رو حساب کنید که مطمئن بشید هدفی که انتخاب کردید به شما آسیب نرسونه. دوم، کاهش وزن بر اساس اختلاف بین میزان کالری ورودی به بدن شما (مواد غذایی و غیره) و میزان کالری مصرفی (روزمرگی، هضم غذا، تحرکات روزانه و ورزش) اتفاق می‌افته و مهمترین فاکتور برای کاهش وزن، دریافت کالری کمتر هست. اما باید درنظر داشته‌باشید که کاهش وزن در ابتدای مسیر آسون هست اما بعد از اینکه چند کیلوگرم کم کردید، ممکن هست که بدن شما برای افزایش احتمال بقا، از کاهش وزن بیشتر جلوگیری کنه پس به خودتون فشار نیارید چراکه نتیجه‌ی برعکس میده. به یاد داشته‌باشید که ورزش چندان جایگزین پرخوری و مصرف کالری بالا نیست و تمرکز اصلی خودتون رو روی تغذیه بذارید. برای جلوگیری از آسیب و تحلیل عضلاتتون براساس رژیم غذایی، تمرکز غذایی خودتون رو روی پروتئین بذارید و از کربوهیدرات پیچیده مثل برنج (به مقدارمناسب) به عنوان منبع انرژی استفاده کنید و از مصرف قندهای ساده و فرآوری شده پرهیز کنید و فیبر (میوه، کاهو، سبزیجات) رو به رزیم خودتون اضافه کنید چون معمولاً کالری کمی دارند و به سلامت روده‌ و میکروبیوم شما کمک میکنن.