2821
2789
عنوان

قند بارداری

114 بازدید | 18 پست

سلام آجی ها

من قند ناشتا ۱۱۳ هست خیلی نگرانم چطوری میتونم کنترلش کنم با رژیم؟قراره دوهفته دیگه آزمایش رو تکرار کنم.کسی با رژیم قندش رو آورده پایین.؟میشه به من کمک کنین!😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم.گفت آزمایش رو دوهفته دیگه تکرار کنهفته چند هستین؟

توی بارداریم رژیم گرفتن سخته

نگران نباش فعلا قند و شکر مصنوعی ماکارونی سیب زمینی قطع کن اگه احیانا پایین نیومد به دکتر بگو بهت قرص بده

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
یعنی قندناشتا و ۱ ساعت بعد گلوکز رو دادین؟

نه من فقط قند ناشتا دادم

من چون متفورمین میخورم دکترم گفت لازم نیست گلوکز بدی

توی بارداریم رژیم گرفتن سختهنگران نباش فعلا قند و شکر مصنوعی ماکارونی سیب زمینی قطع کن اگه احیانا پا ...

من هفته ۹ هستم.اصلا سابقه قند ندارم.وزنم پایینه.کلا ۵۵ کیلوم.قند و شکر هم۲ساله نمیخورم.ولی برنج و نون خیلی میخورم.چندوقت هم غذای فست فود و نون باگتی خوردم

من هفته ۹ هستم.اصلا سابقه قند ندارم.وزنم پایینه.کلا ۵۵ کیلوم.قند و شکر هم۲ساله نمیخورم.ولی برنج و نو ...

عزیزم وزن اصلا ربطی به قند نداره..درضمن بعضیا سابقه ی قند ندارن اما توی بارداری دیابت بارداری میگیرن

تو آزمایش اولیه تو هفته های اول قند بالا نبود؟

من همون اوایل بارداریم ازمایش قند دادم که ۱۰۷ بود دیگه بعدش هر ماه ازمایش قند میدم

عزیزم وزن اصلا ربطی به قند نداره..درضمن بعضیا سابقه ی قند ندارن اما توی بارداری دیابت بارداری میگیرن

۱۱۳ پیش از دیابت هست یا قند بارداری حساب میشه.قند من خیلی بالاس

۱۱۳ پیش از دیابت هست یا قند بارداری حساب میشه.قند من خیلی بالاس

فکر میکنم قند بارداری حساب میشه

نگران نباشید با قرص کنترل میشه

چرا رژیم نداد بهتون.؟آخه اول رژیم میدن اگه نیومد پایین دارو میدن؟

من چون سابقه ی سقط دارم دکتر گفت این مطمئن تره با رژیم شاید پایین نیاد