2777
2789
عنوان

درخواست دوستی

232 بازدید | 39 پست

چرا اکثر خانم های سایت فرستادن درخواست دوستی از طرف آقایون رو مزاحمت تلقی میکنن ؟ 

من کاری به نیت آقایون ندارم 

اما چرا اکثرا این کار رو مزاحمت تلقی میکنن ؟

چون اینجاهمه متاهلن ومرداهم براچت بی ادبی درخواست میدن یعنی واقعانمیدونی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب چرا ؟مزاحمت تعریف داره من خودم اینکارو نمیکنم ولی بعضی وقتا خانوما خیلی واکنش تند نشون میدن؟

خب چون میدونن اکثرا حرفاشون چرت و پرته. یا متاهلن اما همباز آقایون بی غیرت درخواست میدن به خانوم های متاهل