2777
2789

اگه میشه سکه جمع کنم

اگه نمیشه ک جمع نکنم الکی پول نگه ندارم اونجا

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره من ۱۰ تومن گرفتم

همون موقع ک درخواست کردی واریز شد؟

اخه اینجا سرچ کردم بعضیا گفتن نتونستن بگیرن بااینکه سکه داشتن

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

اول اعتبار سنجی کن اگ اوکی بود جم کن من اعتبار سنجی نکرده بودم هفتاددهزار تا جم کردم نداد

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
همون موقع ک درخواست کردی واریز شد؟اخه اینجا سرچ کردم بعضیا گفتن نتونستن بگیرن بااینکه سکه داشتن

۹۰۰۰ سکه داشتم درخواست دادم اعتبار سنجی کرد 

۵ دقیقه نشد کلا واریز شد 

الان ۴ قسط م مونده تموم شه

اول اعتبار سنجی کن اگ اوکی بود جم کن من اعتبار سنجی نکرده بودم هفتاددهزار تا جم کردم نداد

چجوری اعتبار سنجی کنممم

کجاش برم

۹۰۰۰ سکه داشتم درخواست دادم اعتبار سنجی کرد ۵ دقیقه نشد کلا واریز شد الان ۴ قسط م مونده تموم شه

عععع خب خوبههه