mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 عنوان به نظرتون به رفیق رلم کمک کردم خوب نبود 66 بازدید | 6 پست داشتیم چند نفره بازی میکردیم دیدم دستش زخمی شد با خواهرم بودم گفتم اجی دستمال داری چسب زخم نداشتم دستمال دادم گفتم بزار خون نیاد گفت ممنون گفتم خواهشکار اشتباهی کردماینم بگم یه موقع رلمم باشه با رفیقاش خیلی شوخی داریم 1404/08/04 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 نمیدونم خب انسانیته اگه یارو فازی نشه نه راستش همه همو میشناسیم یعنی دوستاشو میشناسماما خب از این پسره خوشش نمیاد چون اشتباهاتی داشتم منم قول دادم به رلم تکرارش نکردم اما دیدم دستش خیلی بد خون میاد نتونستم کمک. نکنم
rozitakhanomi عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 6178 اینقدر به رل ها. شوهرها. رو ندید که هی ایراد بگیرن تعصب بی خود به خرج بدن روی شماکار خوبی کردی به خودت شک نکن تا بقیه هم بهت مشکوک نشن یه کار بدیهی انجام دادی این نیز بگذرد .....
nmo عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 1068 نه راستش همه همو میشناسیم یعنی دوستاشو میشناسماما خب از این پسره خوشش نمیاد چون اشتباهاتی داشتم منم ... زدی زیر قولت که الان؛))
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 اینقدر به رل ها. شوهرها. رو ندید که هی ایراد بگیرن تعصب بی خود به خرج بدن روی شماکار خوبی کردی به خ ... اتفاقا اصلا حساس نیستمیگم. نکنه مهم نیستم واسش وقتی رفیقاش سر به سرم میزارن چیزی نمیگهیا وقتی این رفیقش دستمو گرفته بود بهش گفتم فقط گفت تکرار نشهشایدم تو دلش میریزه به من چیزی نمیگه چمیدونم
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 زدی زیر قولت که الان؛)) اره اما بهش دیگه نمیگم اگرم بپرسه فقط میگم اره بازی کردیمسیع هم میکنم از رفیقاش یجور فاصله بگیرم پسر خوبیه تاحالا بهم تو نگفته