2777
2789
عنوان

کنکوری ها یه سوال

49 بازدید | 3 پست

من امسال نمیتونم قلم چی اینا ثبت نام کنم 

آزمون آرمان و ماز که پرینت می‌گیرم 

بعد قلم چی که هشت صبحه مسلما من باید عادت کنم به هشت صبح ولی راستش اون موقع نمیتونم ببرم برا پرینت تو لپ تاپ هم وقتی آزمون رو میدم موقع تحلیل نمیفهمم فلان گزینه رو چرا غلط زدم و اینا مخصوصا تو زیست حالا برا بقیشون چرک نویس هست خب 

بنظرتون بجا هشت صبح بعدها آزمون رو بدم ولی با کیفیت تر میشه بدم؟:) دستگاه پرینتر هم الان داشتم نگاه میکردم یکم گرونه دست دومشو تو دیوار گذاشتن ۱۰میلیون

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

خب یادمه برای آزمون آنلاین از یکم زودتر از ۸ سوالا رو بارگذاری میکنن ، تو حتی اگه بورسیه هم باشی میتونی این مدلی آزمون بدی ، یه ربع زودتر برو پرینت کن سریع بیا خونه بزن ، من پارسال کنکور داشتم یادمه کنکورا ۸ و نیم شروع میشد 

خب یادمه برای آزمون آنلاین از یکم زودتر از ۸ سوالا رو بارگذاری میکنن ، تو حتی اگه بورسیه هم باشی میت ...

اخه۸/۵ جایی باز نیست ۱۰/۵باز میشه کافی نت های شهرمون

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.