2821
2789
عنوان

دردل

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 20 پست
همیشه پشتیبانمه غم ندارم و جواب میده؛الان گیر دادن بهمون که خونه امو ببرم نزدیک خونشون چون شوهرم ی ه ...

عزیزم منم شرایطم ی جورایی مث توعه با این تفاوت که من خانواده خودم در حقم بدی میکنن اونام هنوز بچمو ندیدن و اهمیتی نمیدن و دوم اینکه شوهرم در حقم نامهربونی میکنه و هیچ وقت پشتم نیست و ارزو میکردم ثانیه ای جای تو بودم و شوهرم همراهم بود کنارم بود و دلداریم میداد .واسه همین میگم ب خاطر بقیه و حرفاششون زندگیتو تلخ نکن به جهنم که مادرشوهرت ادم نیست و قدرتو نمیدونه تو هم بهشون اهمیت نده اما نذار شوهرت دلخور شه ازش بپرس که اگه تو ناراحتی بابت موضوع خونه و دوس داری کنار مادرت باشی منم تحمل میکنم و کنار میام.مردا هر چی هم که خوب باشن رو خانواده حساسن تو با سیاست کاراتو بکن.به حرفای مادرشوهرت بها نده ولی هیچ وقت حرمتشون رو نشکن .بخدا مشکلت خیلی راحت حل میشه فقط صبوری کن

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
عزیزم منم شرایطم ی جورایی مث توعه با این تفاوت که من خانواده خودم در حقم بدی میکنن اونام هنوز بچمو ن ...

عالی بود

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه پشتیبانمه غم ندارم و جواب میده؛الان گیر دادن بهمون که خونه امو ببرم نزدیک خونشون چون شوهرم ی ه ...

خب این اشتباهه توعه .شوهرت پشتته پس این خودتی که ضعیفی ,بها نده یبار بگو من مادر این بچم هیشکی هم از مادر به بچه دلسوز تر نیست پس لطفا تموم کنین .این از این 

رابطت و هم از نظر من خیلی بیخوده که با خونواده خودت قطع کردی ,شوهرتم مه خداروشکر مشکل نداره ,پس این مشکل خودته که از خودت ضعف نشون میدیی

خب این اشتباهه توعه .شوهرت پشتته پس این خودتی که ضعیفی ,بها نده یبار بگو من مادر این بچم هیشکی هم از ...

من ارومم اهل دعوا بحث و جدل نیستم اینا خونواده شری هستن

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن