2777
2789
عنوان

یعنی حامله میشم؟؟؟؟

315 بازدید | 27 پست

بعد از اقدامامون خیلی کمرم درد گرفته از یجا تیر میکشه دلمم مثل وقتایی که قراره پری بشم درد میکنه چیکار کنم؟ میترسم قرص بخورم یوقت حامله شده باشم ضرر داشته باشه براش

توروخدا بگید نشونه های بارداری چیه من تا یازدهم نمیدونم صبر کنم ک ببینم میشم یا ن

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوم موعدمه همش زير دلم درد ميكنه ؛ تير هم ميكشه كشاله رونم  منم موندم كه حاملم يا نه

ایشالا که هستی عزیزم

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
مجبوری صبر کنی ماهم باید صبر کنیم کسی از تو دل کسی خبر نداره چه اتفاقی افتاده به علایم هم نمیشه دلخو ...

آره واقعا مجبوریم صبر کنیم کاش می شد همون لحظه فهمید پس این دانشمندان چیکار میکنن

بله میدونم ۲۸ روزس

خب ۲۸ روزه باشه ۱۴ روز قبل از یازدهم تخمک گذاری داری. گفتی یازدهم باید بشی؟
منهای چهارده کنی می شه فکر کنم ۲۸ یا ۲۹ تازه موعد نتخمک گذاریت باشه... کی اقدام کردی آخه؟

واااای خیلی زوده واسه دیونه شدن. من ماه دهم باردار شدم

اصلااااا نمیتونم فکرشو بکنم شما خیلی خوبی پس

توروخدا به علاعم دلتو خوش نکن من این ماه همه علاعم بارداری روداشتم کلومیفن هم خورده بودم انقدر که خودم 100 در100 مطمئن بودم باردارم همم میگفتن ولی متاسفانه امروز که میخواستم صبح بی بی بزارم پری اومد 

روحیم نابود شد😭