2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر مردسالار 😐ヅ

83 بازدید | 5 پست

ببینید من داشتم برا دوس پسرم تعریف میکردم که فلان دوستم با رفیق برادرش دوست شده و رل زدن

بعد گفتم اگر داداشش بفهمه میکشش 

پارتنرم حس کردم شروع کرد به حمایت از پسره که خواهرش نباید این کارو کنه چون بعدا پسرا میان به داداشش میگن خواهرت با ماست

باز یه مثال دیگه زد گف خانواده های لر این شکلی هستن که فردا میگن اره تو با پسر ما بودی اینا حرف درمیارن... (خودمون هم لر هستیم)

سوال من اینه اگر طرز فکر دوس پسر من اینه که دختر باید ابروی داداششو حفظ کنه پس خودش چ غلطی میکنه با من؟ نباید باهاش کات کنم؟ البته اینم بگم بشدت اخلاق خوبی داره ولی بدم از حرفای زن ستیزانه میاد ایا باید کات کنم؟ قصدمون ازدواجه

وقتی اینطوری گفته مطمئن باش قصدش‌ با تو ازدواج نیست و مطمئن باش به تو هم به چشم یه فردی که داری ابرو ...

اینطور نیس چون خیلی اصرار کرد با خانوادم اشناش کنم و اینکه الان منتظره من نتیجه دانشگام معلوم بشه با خانوادم حرف بزنه ینی اصرار زیاد داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطور نیس چون خیلی اصرار کرد با خانوادم اشناش کنم و اینکه الان منتظره من نتیجه دانشگام معلوم بشه با ...

من دوست پسر دوستم حتی خواستگاری هم اومد وقتی دید واقعا جدی شد خانواده دختره‌ قبول کردن زد زیرش اخرشم معلوم شد با اونایی که اومده بود خواستگاری اصلا خانواده اش نبودن. فقط به بهونه اینکه دیگه خانواده ها میدونن و اومدیم خواستگاری به دوستم تعرض کرد و آخرش گفت نمیخوامت

عضو