2777
2789
وقتی ریپلی میکنی میخوای متن بنویسی اول یه نقطه بذار بعدش همین بالا رو‌نگاه کن یه تصویر قاب عکس مستطی ...

ساعت گوشیت اشتباهه  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراعزیزم تاپیکت دیشب تعطیل شد من رفتم.

گزارش زدن 😖 نمیدونم چرا 

بچه ها خیلی شوخی ناجور میکردن 😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
به ارواح مرده هام نمیدونم من همونجاهم گفتم بهم بگید چجوری  بزارم وااااا

مگ میشه کجا نظر میدی اون بالا 4تا علامته علامت دومی ک شکل تصویره بغل شکل لبخند رو میزنی عکس مورد نظر رو از گالریت پیدا میکنی و انتخاب تموم میشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
گودی دور چشمت کاملا مشخصه نتونسته خوب کاور انجام بده آرایش چشمتم خیلی ابتداییه کلا بنظرمن زیاد دادی ...

اخه من عينكيم 

بهترين ارايشگاه شهرمونه تهران خيلي بهتره اينجا شهرستانه😕

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

وای همه انلاینن حتی یه نفر نرفته تاپیکای دیگه 😂😂😂😂😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄