2777
2789

وا چرانميزارى خب

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

استاتر محو شد من جانشينشم معاون دست اولشم

خودتو عشقه

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
نمیدونم اخه چجوری بزارم کسی نگفت که .

وقتی ریپلی میکنی میخوای متن بنویسی اول یه نقطه بذار بعدش همین بالا رو‌نگاه کن یه تصویر قاب عکس مستطیلی هست بزن روش دیگه مراخل عکسو داره. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
وقتی ریپلی میکنی میخوای متن بنویسی اول یه نقطه بذار بعدش همین بالا رو‌نگاه کن یه تصویر قاب عکس مستطی ...

بچه ها گفتم با عکس نقطه بذاره که ریپلی میکنید معلوم باشه با همین عسکید 😆😆😆

چرا من انقد خوبم 😆😆😆

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
چقد هزینه آرایشگاه کردی؟؟؟

واسه فرم اليتم١٢٠٠عروسب١٧٠٠

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من سفیدم اما لاغر ارزومه یکم دست و صورتم چاقشه

برعكس من آرزومه لاغرشه 😄