2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای شوخی نکن 😲😲😲😲😲😲

اینم تاپیکش  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
قربونه آقا 😆😆😆😆😆😉😉😉😉😉

فدا مدا 😍😍😍

یه عکس بذار ببینم 😍😍

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
عزیزم میشه بی خیال بشید؟؟؟ عروس خانوم دیگه عروسیشون گذشته. تموم شده. کاری هم از دستشون بر نمیاد.‌نم ...

بعضیا بلد نیستن چی بگن فقط میزنن تو ذوق طرف

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
عزیزم میشه بی خیال بشید؟؟؟ عروس خانوم دیگه عروسیشون گذشته. تموم شده. کاری هم از دستشون بر نمیاد.‌نم ...

عزيز من راضيم 

هر كه هم هر چي بگه چون تموم شده مهم نيست مهم اينه كه بهتر از هما تو شهرمون نيست چيزي رو دلم نيست

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من رفتم دیر رسیدم بهم نرسید دیدن عکس برگشتم اینجا رو از دست ندم اخ که چقدر ما فضولیم

دوس دارم اين فضوليامونو😄

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
من ندیدم اینجام یه بار بزار به من نرسید نذری

برو تو لینک ببین 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت