2777
2789
چرا من رفتم تاپیک بغلی عکس یه عروس دیدم و برگشتم تازه همون صفحه اول گذاشته بود

وای شوخی نکن 😲😲😲😲😲😲

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

بابا اسکولمون کردهنصف شبی

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای شوخی نکن 😲😲😲😲😲😲

من بودم منو ميگه ها ببين چقدر خوبم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
چرا من رفتم تاپیک بغلی عکس یه عروس دیدم و برگشتم تازه همون صفحه اول گذاشته بود

اى واى    از دستمون رفت😱

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
ببخشیدا شهرتون کجاست؟؟؟  منم شهرستانم

عزیزم میشه بی خیال بشید؟؟؟

عروس خانوم دیگه عروسیشون گذشته. تموم شده. کاری هم از دستشون بر نمیاد.‌نمیتونن دیگه حتی عکسارم عوض کنن چه برسه به ارایشگاه. نمه عروسا دوس دارن فقط ازشون تمجید بشه. الان وقت ایرادگیری نیست ! 

انشالله شما یه ارایش خوب داشته باشید.‌

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄