2777
2789

ژل بعد اصلاح

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن بچه بزن خواهر من استفاده میکنه,خیلی هم راضیه

برای من اپیلاسیون کار روغن بچه فیروز میزنه

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

ژل بعد از اصلاح و نرم کننده هیدرودرم واسه اینکه موها زیر پوستی نشه .... البته یه راه خطرناک دیگه هم هست اونم استفاده از بتامتازون   ولی تا مجبور نشدید نزنید .... در نهایت هم پولاتونو جمع کنید برید لیزر ...... 

ژل بعد از اصلاح و نرم کننده هیدرودرم واسه اینکه موها زیر پوستی نشه .... البته یه راه خطرناک دیگه هم ...

بتامتازون مشکلش چیه من برا پوستم میزنم صورتم😱😱😱

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
متامتازون مشکلش چیه من برا پوستم میزنم صورتم😱😱😱

عزیزم پمادی مثل بتامتازون یه جور کورتون هست دیگه درسته وقتی میزنید حسابی لذت میبرید از اینکه همه التهاب ها رو برده اما متاسفانه عوارض بدی داره پوست رو به مرور حساس و نازک میکنه من وقتی به دکتر پوستم گفتم چندین ماه بتامتازون و هیدروکورتیزون مصرف داشتم خیره شد بهم گفت میشه دیگه اینکارو نکنی   

عزیزم پمادی مثل بتامتازون یه جور کورتون هست دیگه درسته وقتی میزنید حسابی لذت میبرید از اینکه همه الت ...

وای بدبخ سدم ک😢😢مرسی ک گفتی

وای بدبخ سدم ک😢😢مرسی ک گفتی

خدا نکنه عزیزم ولی از الان دیگه مصرف نکنید مشکلی نداره .... من اینقدر صورتم ملتهب میشد یا مثلا جوش میزدم سریع دستم بتامتازون و هیدروکورتیزون بود ولی پوستم شدیدا حساس شد بعد یچیز دیگه هم که خودم حس کردم این بود که انگار زیر پوستم جمع میشد بدتر جوش زیر پوستی میزدم!!!

خدا نکنه عزیزم ولی از الان دیگه مصرف نکنید مشکلی نداره .... من اینقدر صورتم ملتهب میشد یا مثلا جوش م ...

رفتی دکتر خوب شد پوستت؟؟

بله عزیز-فقط هر دکتری میرید حتما بگید که سابقه مصرف این پماد رو داشتید

همین الان رو صورتم بود پاک کردم منم احساس میکردم پوستم نازک شده کلا جوشای زیرپوستی زدم 😭😭الکی اینهمه مدت تلاش میکردم