2777
2789
عنوان

خانوم‌هایی ک خونه دارند بگن

84 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر ما وضعمون بدک نیست در حد خورد و خوراکیم ولی الان ک متاهلم میرم سر کار سه سال خیلی خسته شدم ،کارش نیمه وقتم هست ولی همش بدو بدو هی غذا درست میکنم خونه همیشه نامرتبع و نمیتونم یه بیرونی چیزی با دوستام برم :(بدنی و روحی خیلی خستم سر کار هم فشار خیلی زیاده یعنی درست نیمه وقته ولی از اون صبح ک‌میری حتی نمیشه بری یه جیش کنی بکوب باید حرف بزنی حالت بنظرتون پشیمون خواهم شد؟

بستگی به روحیت داره عزیزم قدرت بدنی و روحیه ی من بدرد این کار نمیخوره

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من شاغل بودن و خانه دار بودن هر دوش انتخابه و روحیه خودشو میخواد من ترجیح میدم انتخابی داشته باشم که حالم خوب باشه و دقیقا به همین دلیل خانه دار بودن رو انتخاب کردم چون حس میکنم حالم باهاش بهتره . من ادم سر و کله زدن با شغل نیستم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خب اسی جونم کجارفتی واقعیتوگفتی یاملت ایسگاکردی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!