2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش یا نه

318 بازدید | 12 پست

اول اینکه اصلا اهل خیانت نیست . بخاطر اینکه بیاد جلو شغلشو عوض کرد رفت یه شغل بهتر ولی تایم ازادش خیلی خیلی کمه فقط جمعه ها تایم ازاد داره که اونم نهایت 2 ساعت میاد میبینتم و زود میره میگه یه سری کار اوردم خونه انجام بدم ، مهندس شرکته

سرجمع از صبح تا اخر شب شاید 30 دقیقه حرف بزنیم شباهم که میاد میگم اخ جون میتونیم حرف بزنیم دیگه شبه کار نداره ولی وسطش یا خوابش میبره یا قبلش کلا خوابش برده . من تا الان اعتراض نمیکردم اصلا ولی دیگه کلافه شدم هیچوقت نیست . خیلی مهربون و صادقه ، خانواده ی محترمی داره خیلی وقته میشناسمشون ، دست و دلبازه و خسیس نیست ، چشم پاکه ، اهل نماز و .. هم هست ولی کلافه شدم از بس نیست .
بعد دیشب ساعت 11 گفت اومدم نریا وایسا زود میام نری بخوابیا
منم گفتم اوکی
دیدم 12 شد نیومد ، 1 شد نیومد ، دیگه 1 رفتم خوابیدم خیلی دلخور شدم ازش .
بعد صبح که میخواست بره سرکار پیام داد عذرخواهی کرد گفت خوابم برد دیشب
ظهر اومد پیام داد باز منم باهاش سرد حرف زدم ، بعدش وسط بحث جدی ایسگامو گرفت که مثلا حال و هوا عوض شه ولی من نفهمیدم شوخی میکرد اصلا بحثی نبود که بشه براش شوخی دراورد و خب باور کردم انصافا هم جدی حرف میزد ، بعد وویس داد خندید گفت وای چقد خندیدم و ... بعد گفت چخبر عزیزم
منم عصبی شدم ولی باهاش فقط سرد حرف میزدم یعنی توهین و ... نکردم
بعد وویس داد گفت تو منو درک نمیکنی نمیفهمی من بخاطر تو دارم انقد سخت کار میکنم وگرنه اگه بخاطر تو نبود تو شغل قبلیم میموندم و ...
منم گفتم اوکی توضیح دادن نداره که بهت گفتم هرکار میخوای بکن دیگه انقد نیستی بود و نبودت برام فرق نداره
بعد گفت عزیزم ببخشید الان هستم بیا حرف بزنیم دل منم برات تنگ شده ، میدونم قهری و ...
منم گفتم نه برو کاراتو بکن منم کار دارم
بعدم سین زد و جواب نداد :|
خیلی ناراحتم منتظرم پیام بده ولی میدونم بهش برخورده و پیام نمیده چون نزدیک 30 دقیقه هرکار کرد ولی من باهاش سرد بودم ،
حالا نمیدونم چیکار کنم ، بهش پیام بدم عذرخواهی کنم یا نه ؟ میشه راهنماییم کنید

نه عذرخواهی نکن ولی من اگ جای تو بودم درکش میکردم تو خودت لابد بیکاری دوس داری اونم ۲۴ ساعته ور دلت باشه 

وایسا پیام بده عادی رفتار کن بگو توقع دارم بیشتر برام وقت بزاریو فلان بعد سریع اشتب کن

ولی عذرخواهب نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بااین ویژگیایی ک گفتی همچین پسری کمیابه قدرشو بدون😍

اما نزار هردو ناراحت بمونید و قضاوت کنید همو بنظرم حضوری صحبت کنید و یه تایم حتما باید برات خالی کنه بالاخره چون نیازداری توم ب بودنش..بمونید براهم😍

تا کی میخواد انقد کار کنه؟ اصن بخاطر شما اومد سر این کار پس نباید برا خود شما وقت بذاره؟

بهش میگم ، میگه تا وقتی که درامدم خیلی خوب بشه مامانت قبولم کنه . اینم میدونم و مطمئنم که برا منه ولی انقدر درگیر کار شده که من صبح تا شب تنهام و دلم تنگ میشه .حس میکنم دارم نسبت بهش سرد میشم :( اصلا نیست کلا تو یه هفته سرجمع نهایت 3 یا 4 ساعت حرف میزنیم

بهش میگم ، میگه تا وقتی که درامدم خیلی خوب بشه مامانت قبولم کنه . اینم میدونم و مطمئنم که برا منه ول ...

ای بابا این خیلی بده 

بگو یکم کمتر کار کن میدونم بخاطر منی اما منم نیاز دارم کنارت باشه فقط پول ک مهم نیست

نه عذرخواهی نکن ولی من اگ جای تو بودم درکش میکردم تو خودت لابد بیکاری دوس داری اونم ۲۴ ساعته ور دلت ...

بیکار نیستم منم کنکوریم دارم درس میخونم ولی حداقل شبا انتظار دارم باشه ، کلا نیست 

منم الان خیلی وقته درک کردم همش با ملایمت و مهربونی میگم ایراد نداره عزیزدلم و .. ولی دیگه دو روزه کلافه شدم خیلی . الان دوهفتس حتی جمعه ها هم میبینمش

بااین ویژگیایی ک گفتی همچین پسری کمیابه قدرشو بدون😍اما نزار هردو ناراحت بمونید و قضاوت کنید همو بنظ ...

عزیزمی مرسی

اصلا نمیبینمش که حضوری حرف بزنیم الان دوهفتس جمعه هاهم نمیریم بیرون :((

عزیزمی مرسیاصلا نمیبینمش که حضوری حرف بزنیم الان دوهفتس جمعه هاهم نمیریم بیرون :((

سراغتو ک گرف بهش بگو یه وقت خالی کنه شده یساعت همو ببینید صحبت همه چیزو حل میکنه❤️

اینجوری بهتره ک

اون مشغول کار

تو مشغول درس 

چیه بیس چاری چت و بیرون

اینکارارو بزار واسه بعد کنکور قشنگم

بگو جمعه ها برات وقت بیشتری بزاره.

شب خودش پیام میده اونموقع دیگه آشتی کن و اوکی باش.

بیاید تاپیکم توروخدا براتون صلوات می‌فرستم 😭

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️