2777
2789

بگید چی بوده

هرکس نظر خودش رو بگه

بی‌زحمت وارد حاشیه نشد

من خودم این دوتا  به نظرم خوب اومد👇

❌آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است.
اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند.
و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.
از کتاب چهل سالگی – ناهید طباطبائی❌

❌من هنوز بچگی نکردم، ولی لباسم بزرگسالی تنم کردند.

اونم اشتباهی واسم دوختند، تنگه برام.

حالا می‌خوان بزور لباس پیری تنم کنند...

من هنوز همون دخترک ۶، ۵ ساله‌ام، که پای چرخ خیاطی مادرم می‌نشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم، چه ذوقی می‌کردم.

من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه، زود می‌شکنه و زودم با یه پفک آشتی آشتی میشه.

من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.

وقتی بچه‌هام بهم می‌گن مامان، وحشت میکنم، یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه‌گاه دو سه تا وروجک.

منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه‌ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برشتی برام بستنی بخره.

من بچگیمو می‌خوام!!❌

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اسی متن ها چقدر زیبان🥺

منم نمیخوام بزرگ شم دوست ندارم تولدم برسه 🥲

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

یا راهی خواهم ساخت یا ساخم راهی آی فکر کنم بود تراپیست هم نمیتونه حال منو بتراپه

🙏😁

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

وای اسی متن ها چقدر زیبان🥺منم نمیخوام بزرگ شم دوست ندارم تولدم برسه 🥲

🙏🥹

امضای خودمو خیلی دوست دارم😎🤭

🙏👌👌🌷