2777
2789
تو پینترست عکس رو سرچ کنی هزار تا کاربری این عکسارو گذاشتن از کجا فهمیدی کی گذاشته

یه کاربری هست که یه فردیه که تمامی عکس هاش بدون چهره است و برای پروفایل ها میگیرتشون 

صبر کن هر موقع رفتم پینترست آیدیشو میدم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربری هست که یه فردیه که تمامی عکس هاش بدون چهره است و برای پروفایل ها میگیرتشون صبر کن هر موقع ...

برو اونجایی که گفته اینارو گرفتم برای پروفایلتون رو بیار نشونم بده 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

برو اونجایی که گفته اینارو گرفتم برای پروفایلتون رو بیار نشونم بده

چشم چون تو گفتی 🤣

جمع کن خودتو بابا 

نیازی به اثبات به تو نیس

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

چشم چون تو گفتی 🤣جمع کن خودتو بابا نیازی به اثبات به تو نیس

😏

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻