2777
2789

خودمو و مادرش و خودش رفتیم برا خرید ولی گفتن به کسی نگو از این انگشتر گلی ها خریدم از این گل بزرگ دارن عربین قیمتشم شد ۱۰۶ تومن مادرش گفت سبک سنگین هرچی دوست داری بردار من اینو برداشتم یه سرویس کامل گوشوار و گردنبند و پلاک و انگشتر دستبند هم خودش برام گرفت که اونم شد ۲۰۰ تومن کسی تالا اینجور برا من خرج نکرده گفت اینو واسه بله برون فقط تا ببینم عقد چی میدن من تعجب کرده بودم گفتم نمیخوام شاید نداشته باشین و اینا گفت رودروایسی نکن دیگه همه دخترا طلا دوست دارن منم واسه غریب نمیخوام بگیرم ک زنمی خودم دوست دارم سر بله برون نامزدی کادو بدم بهت بخدا من فقط انگشترو میخاستم زشت نبود بنظرتون گفتم هر سرویسی خودت دوست داری بگیر بعد گفتمم نمیخواد بله برون فقط یه انگشتر میارن اینو واسه عقد میارن هم خودش هم مامانش گفتن نه تازه کمه سر تا پاتو باید طلا بگیری بس ماهی اووقت من پول یه انگشتر ندارم سر عقد بدم بهش چقد بدبختم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا عروسم درایندع ازاین کارا میکنم ذوق کنه:))

ذوق چیه ها من دارم از فکر میمیرم من چیکار باید کنم بابام احتمالا بهم پول نده یه کت بگیرم واسش واسه عقد معذب معذبم باید همیشه سرم پایین باشه

به لاخره ی نفر خوشبخت شد فقط جوننن ب مادر شوهرت دلیل تمام این حس خوب ایشالله همیشه خوش باشید

من معذب میشم چون میدونم خانوادم ندارن کی میخواد واسش کت شلوار بگیره کی انگشتر بگیره من چه بدبختم واقعا دارم گریه میکنم یادش میوفتم کاش انجام نمیدادن منم شرمنده نشم