2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی ندارهبعد دیگه تو این سن چرا رابطتون و جدی نکردین؟

یه مشکلی داره باید حل بشه تا سال بعد

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده
ربطی ندارهبعد دیگه تو این سن چرا رابطتون و جدی نکردین؟

یه مشکلی داره باید حل بشه تا سال بعد

۳۲

نمیخوام نصیحتت کنم، خودم تجربه بدی از دوستی طولانی مدت با پسر دارم، و خیلی آسیب دیدم 

بنظرم وقتی میخوان برن بهترین کار رها کردنه، ن خرد کردن خودمون نه بی ارزش کردن خودمون

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

حالا من عادت خودمه ناراحت بشم میگم فعلا هیچ پیامم نده 😂😂

نه اوش ناراحت شدم گفتم یعنی چی چطور بدو من میتونی بمونی حق یه طرفه تصمیم گیری نداری

بعدش گفتم باشه حق با تويه

نمیخوام نصیحتت کنم، خودم تجربه بدی از دوستی طولانی مدت با پسر دارم، و خیلی آسیب دیدم بنظرم وقتی میخو ...

یعنی میخواد بره اخه روز قبلش چند ساعت کافه بودیم خوش بودیم از دوست داشتن از عشق می‌گفتیم یهو فردا شبش بحثمون شد قاطی کردم

البته زیاد ازاینکارامیکنه بحث لجباره

این یعنی چند روز میخواد تنها باشه نه اینکه کلا کنار بری

گفت نه زنگ بزن نه پیام بده میخوام فکرکنم راجع به رابطمون فایده نداره اینجوری چون من باهاش بحثمون شد واسه اولین بار جواب حرفشودادم

هر چی بیشتر بچسبی طرف بیشتر فاصله میگیره اینو همیشه یادت بمونه

میدونه عزیزم حق داری

یعنی میخواد بره اخه روز قبلش چند ساعت کافه بودیم خوش بودیم از دوست داشتن از عشق می‌گفتیم یهو فردا شب ...

من نگفتم میخواد میره، خودتون بالاتر گفتید بهش گفتم میخوای بری دنبال بهونه ای

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️