2777
2789
عنوان

گند زدم یعنی❓❗

119 بازدید | 11 پست

من رتبم به پیراها میخورد بینشون علوم آزمایشگاهی رو انتخاب کردم

دولتی استان خودم رو زدم به طرز باور نکردنی قبول نشدم(مشاورم می‌گفت پارسال با ۲ـ۳ هزار بیشتر از تو قبول شدن)

هیچ استان دیگه ای جز استان خودم رو نزده بودم مثلا استان بغلی هم قبول بودم حتی 

آزاد ولی استان خودم آوردم

به نظرتون اشتباه کردم نزدم؟دولتی میرفتم بهتر بود؟

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن.......هر چی بوده قطعاً خیر تو این بوده که شهر خودتون بری دانشگاه...پس ذهنتو با این چیزا درگیر نکن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین از لحاظ هزینه خیلی تفاوت چندانی نداره دولتی شهر دور با آزاد شهر خودت

اگه مشکل هزینه نیست راحت برو دانشگاه آزاد و برگرد 

دیگه الان هیچ کارش نمیشه کرد از من که بدتر نیستی رفتم شهر دور و اشتباهی اول زدم و شهر استان خودم و کد رشته بعدی و الان باید همون شهر دور و برم...

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن.......هر چی بوده قطعاً خیر تو این بوده که شهر خودتون بری دانشگاه...پ ...

خب آخه هنوز کامل شانس خودمو از دست ندادم میتونم دوباره انتخاب رشته کنم

خب آخه هنوز کامل شانس خودمو از دست ندادم میتونم دوباره انتخاب رشته کنم

خوب تحقیق کن بین دانشگاه سراسری شهر دیگه‌ای که مد نظرته بهتره یا دانشگاه آزاد شهر خودتون

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

ببین از لحاظ هزینه خیلی تفاوت چندانی نداره دولتی شهر دور با آزاد شهر خودتاگه مشکل هزینه نیست راحت بر ...

آره راستش منم به این فکر کردم خب به هرحال شهر دور هم آدم خونه میخواد زندگی میخواد خودرو خوراک داره 

راستش رو بگم یه خورده میگم شاید بقیه فکر کنن رتبم نمی‌خورد و این حرفا چون پشت کنکور بودم من 

البته خب مهم هم نیست برای من شخصا میگم شاید برای خانوادم مهم باشه اما نه خانوادم چیزی گفتن تاحالا نه بقیه

ای وایییی چقدر بد😑🤦🏻‍♀️

آره راستش منم به این فکر کردم خب به هرحال شهر دور هم آدم خونه میخواد زندگی میخواد خودرو خوراک داره ر ...

دیگه بهش فکر نکن منم خیلیا باور نمیکنن که اشتباه کردم خودمم به شدت ناراحتم جوری که شبا تا دیر وقت خوابم نمیبره

ببین با خیال راحت برو دانشگاه حرف بقیه ام به چپت بگیر هیچ جا خونه خوده ادم نمیشه

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

2790
2778
2791
2779
2792