2777
2789
عنوان

با شوهرم درد دل میکنه😒😒

820 بازدید | 44 پست

سلام من همسرم معلمه، یکی از مادرای بچه ها زنگ زده آخر شب😑 در مورد پسرش صحبت کنه

حالا این وسط اطلاعات از زندگی شخصی شوهرم می‌پرسید 😑

از طلاقش صحبت می‌کرد و مثلا میخواست گریش بگیره زنیکه

شوهرمم میگفت همسرت اشتباه کرده و ان شاء الله درست میشه و..

من دوست داشتم خیلی جدی بگه این مسائل رو باید با مشاور مطرح کنی نه من!

از دیشب سرسنگینم باهاش

الان کار درست چیههه؟

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫

نمی‌دونم بخندین یا نه

پدیده ای اومده تحت عنوان شوهر قاپی

اینجوریه که شورای مردم رو میزدن

این وسط مرد نباید شل باشه 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه‌مادر نفهمی بوده به معلم چه ربطی داره

والا نمی‌دونم زنیکه اینقد بی کس و کاره که با معلم پسرش درد دا کنه😑

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫

ببین ادم واقعا بعضی وقتا بدون منظور کمک میکنه ولی ب شوهرت بگو که درست نیست و خارج از تایم کاری اصلا جوابشو نده

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

چ داغون😑

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

دفعه دیگه تماس گرفت خانومه  سعی کن از شوهرت گوشی رو بگیری و خیلی محترمانه باهاشون برخورد کنی و بگی ببخشید خانم ممنون میشم این مسائل رو داخل دفتر و تایم مدرسه مطرح کنید الان تایم آخر شب گمان نمیکنید خانواده خواب باشند بذار بفهمه زنیکه بی‌شعور به درک که طلاق گرفتی به شوهر شما چه اصلا 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

حق دارید

فقط در حیطه درسی و مشکلات پسرشون بهتره صحبت کنن نه مسائل خصوصی و زندگی شخصی خودشون یا همسرتون.

بنظرم به همسرتون بگید بگن خانم فلانی

بهتره با یه مشاوره صحبت کنین یا بگن میخوایین یه مشاور خانواده خوب معرفی کنم بهتون چون سواد کافی و تخصص دراین زمینه ندارم

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱