2777
2789
عنوان

خونه م ترکیده

192 بازدید | 19 پست

جدیدا شوهرم بیکار شده همش خونس بعد شبا همش تا ساعت پنج صبح بیداره نمیزاره منم بخوابم منم تا ظهر خواب میمونم پامیشم دیگه انگیزه واسه تمیزکاری نمیمونه فقط به ناهار شام میرسم کل کارام افتاده روهم انقدم اعصابم خورده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در طول روز اصلا بیرون نمیره ؟! بیرون ک رفت تمیز کن

ن چون کل شبو بیداره که خوابم نمیاد روزو خودش تا دلش بخواد میخوابه خب وقتی نمیزاره من شب بخوابم منم تا ظهر خوابم میگیره بعدش دعوا که ن تو باید قبل من پاشی ناهار اماده باشع کل خونه رو تمیز کنی

ن چون کل شبو بیداره که خوابم نمیاد روزو خودش تا دلش بخواد میخوابه خب وقتی نمیزاره من شب بخوابم منم ت ...

وا! مگه اون وظیفشو انجام میده ک توقع خونه تمیز و غذای آماده از تو داره ؟!!! 

پس چه طوری مایحتاج میخرین ؟!

ن نامرتبه یه عالمه لباس یه عالمه ظرف که وقتی نمیکنم بزارمشون جای خودشون تو کابینت

هر دفعه یکیشو انجام بده مثلا میری ناهار بکشی ظرفها رو بزار سر جاش بعد ناهار همه ی ظرفا رو بریز تو ظرفشویی فقط کابینتها رو دستمال بکش و جارو بزن دوباره عصر پاشو سینک رو تمیز کن ظرفها رو بشور..دوباره بشین اخر شبم لباسا رو جمع کن خسته هم نمیشی اینطوری

هولش بده تو اتاق تمیز کاری کن

همش رو اعصابمه شب ن خودش میخوابه ن میزاره من بخوابم این شبای طولانی رو ما بیداریم بعدش فرداش خودش تا دلش بخواد میخوابه انتظار داره من هشت صبح بیدار باشم همه کارارو کرده باشم مگه من آدم نیستم به خواب نیاز ندارم فقط میرسم بپزمو بشورم