2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

341 بازدید | 25 پست

سلام خانما شما مادر شوهر خواهرتون فوت کنه میرید 

عید عروسی برادرشوهر خواهرشوهرم بود دعوت نکردن الان مادرشوهرش فوت شده شوهرم داره میره من نرفتم زشته بنظرتون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای عروسی دور بودید که بخواد دعوت کنه و معمولا عزا رو اقوام دورتر هم شرکت میکنن بهتر بد میرفتی ولز ...

من از اینجور مراسما حالم بد میشه اظطراب میگیرم و طرفای خودمم باشه خیلیاشو نمیرم 

من از اینجور مراسما حالم بد میشه اظطراب میگیرم و طرفای خودمم باشه خیلیاشو نمیرم

اسی انتخاب خودت بوده و من یا بقیه جزئیات زندگی سما رو نمیدونیم بر اساس همون یکی دو خط برداشت اینه چون عروسی دعوتت نکردن، الان شما عزاداری رو نرفتی

اما 

شما از بقیه پرسیدی که نرفتم درست بوده یا نه و الان هرکی گفته باید میرفتی شما ی دلیل آوردی برای نرفتنت 

ینی خودت هم نمیخواستی بری، مردد نبودی و تصمیم به نرفتن جدی بوده، پس چرا سوال میپرسی دیگه؟

نخواستی یا به هر دلیل نرفتی و به نظر خودت کارت درسته و مشکلی هم نیست 

اما اینکه در قبلا نظر بقیه توجیه کنی نرفتنت رو فقط باعث میشه خودت حس بدی داشته باشی وقتی ی عالمه آدم میگن نههه بااااید میرفتی 

اسی انتخاب خودت بوده و من یا بقیه جزئیات زندگی سما رو نمیدونیم بر اساس همون یکی دو خط برداشت اینه چو ...

درسته شاید میخواستم بقیه هم تاییدم کنن برای نرفتن عذاب وجدان نگیرم