2777
2789
منم یادمه نصب کرده بودم گف ۲۳۰۰ولی هرچی می‌خوردم نمی‌رسید مگه اینکه کیک خامه ای و نوشابه و ومنم از ت ...

حاجت دارا بیاین تاپیک اخرم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدت چنده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
منم یادمه نصب کرده بودم گف ۲۳۰۰ولی هرچی می‌خوردم نمی‌رسید مگه اینکه کیک خامه ای و نوشابه و ومنم از ت ...

وای میترکه که ادم من یه لیوان شیرکاکائو خوردم دیگه فکر کنم موقع نهار هم سیر باشم 

160

الان چند کیلویی؟

والا واسه قد۱۶۰، ۵۷کیلو زیاده ب نظرم. ۵۰ باشی خیلی بهتره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
وای میترکه که ادم من یه لیوان شیرکاکائو خوردم دیگه فکر کنم موقع نهار هم سیر باشم

من یک تایم کوتاهی باهاش پیش رفتم دو کیلو اضافه کرد 

ولی خیلی شیرنیجات می‌خوردم و چون دیابت ارثی توو خانوادم هس ترسیدم خیلی 

الان چند کیلویی؟والا واسه قد۱۶۰، ۵۷کیلو زیاده ب نظرم. ۵۰ باشی خیلی بهتره

الان 52 اینام ولی خیلی لاغرم حتی لاغر تر از وزنم بنظر میام. 

دوست دارم یکم پر بشم یه مدت 55 شده بودم خیلی خوشحال بودم دوباره بخاطر استرس و فشار روانی و کم اشتهایی وزنم کم شد. 

اسیرم اسیر حالم بهم میخوره از خودم از بچگی لاغر بودم. 

خیلیم بد غذام هیچی دلم نمیخواد بخورم فقط فست فود دوست دارم اونم همش بخورم کبد چرب و میگیرم جوشامم بیشتر میشه 

من یک تایم کوتاهی باهاش پیش رفتم دو کیلو اضافه کرد ولی خیلی شیرنیجات می‌خوردم و چون دیابت ارثی توو خ ...

من یه مدت فست فود و چیپس و پفک خیلی میخوردم وزنم خیلی زود زیاد میشد. 

ولی بعد که قطع کردم صورتم همش شروع کرد به جوش زدن. 

دیگه الان نمیخورم غذای سالم هم دوس ندارم نه قیمه دوس دارم نه زرشک پلو نه عدس پلو نه استانبولی کلا هیچی دوس ندارم با اینکه همه از دستپخت مامانم تعریف میکنن برای من اصلا مزه غذاها خوشایند نیست بعد میبینم بقیه با ولع و لذت و اشتها همون غذارو میخورن غبطه میخورم خودم عین برج زهرمار غذا میخورم 4، 5 تا قاشق هم بیشتر نمیتونم 

نه والله زیاد نیست هر وعده غذایی که ما مب خوریم ۶۰۰-۷۰۰ کالری میشه. تخم مرغ تو روغن دو تا بخوری باچند تکه نان میسه ۵۰۰ کالری برنج هم ده قاشق با روغن بخوری  میشه ۳۰ج-۴۰۰ کالری خورشت ایرانی ها هم که چرب و چیلی اونم کم کم ۳۰۰ میشه.