2777
2789
تمکین شما چه ربطی به خونه بابات داره؟ 

میخوان شان خونه دختر رو ببینن

بعدم رفتن خونه شوهرم که همه وسایلش کهنه بوده کارشناسه گفته اینا رو از خونه مامانت اوردی

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهه آهان شنیده بوودم خونه ی دختر هم میرن پس راسته خب چی شد؟ آخه با مدرکی که داری صد در صد تو این ...

خدا کنه...

اره به کارشناسه گفتم من میخوام زندکی کنم ولی شوهرم بیرونم میکنه مشروب میخوره امنیت ندارم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

یعنی قبل شکایت اگه نداده باشه  قانون حق رو بهم نمیده

اینو نمیدونم🤔🤔🤔

ولی فکر کنم درست میگی

میتونی ازش بابت چند ماهیی که نفقه نداده شکایت کنی البته فکر کنم باید شاهد داشته باشی که تو میخواستی بری خونه ش ولی اون تو رو ول کرده رفته

بازم دقیق از کسی که میدونه بپرس

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
من از وقتی ازدواج کرد حالم بد شد وگرنه....

عزیزم😢😢😢

حالا من به اونجاهاش فکر نمیکنم

وای خیلی سخته درکت میکنم😭😢

خدا کنه... اره به کارشناسه گفتم من میخوام زندکی کنم ولی شوهرم بیرونم میکنه مشروب میخوره امنیت ندارم

ان شاءالله

خوب گفتی👌🏻👌🏻👌🏻

ایول به کارشناسه😍وسایل از خونه ی مامانت آوردی😀😝

اینو نمیدونم🤔🤔🤔 ولی فکر کنم درست میگی میتونی ازش بابت چند ماهیی که نفقه نداده شکایت کنی البته ف ...

عزیزم من چون عقدم حق تمکین ازم نداره. چندین بار هم فرستادن دنبالم که عروسی بگیرن ولی من گفتم مهریه ام رو میخوام.  

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
عزیزم من چون عقدم حق تمکین ازم نداره. چندین بار هم فرستادن دنبالم که عروسی بگیرن ولی من گفتم مهریه ا ...

اتفاقا منم عقدم

ولی باید تمکین بکنم🙁متوجه شدی چی میگم؟😁

حتما با یکی که وارده مشورت کن من اطلاع دقیقی ندارم که کمکت کنم ببخشید🙇‍♀️

من برعکس شماها هیچ علاقه ای بهش نداشتم تو اون هفت سال هر ثانیه آرزوی مرگشو کردم الانم ب تنها چیزی ک فکر میکنم دخترمه چون خیلی داره اذیت میشه تو این ده روز ک قهر کردم هر کدوم از فامیلا ک اومدن میگن دخترتو ببر بهش بده برا چته این خیلی میسوزونتم من بدون بچم میمیرم

اتفاقا منم عقدم ولی باید تمکین بکنم🙁متوجه شدی چی میگم؟😁 حتما با یکی که وارده مشورت کن من اطلاع د ...

فدات عزیزم آره  متوجه شدم. من شانس آوردم به اونجا نکشید... ای کاش یه راهی پیدا میکردم که هم طلاقم رو بگیرم هم مهریه ام.وکیل گرفتم، همون روزای اول. ولی به خاطر شرایطم پرونده عقب افتاد.. 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢