2777
2789
عنوان

خیانت😭

357 بازدید | 19 پست

بعد ۷ سال دوستی ، فهمیدم یه ساله با یه دختری که دانشجوی پزشکیه و خیلی از لحاظ قیافه از من پایینتره دوست شده فقط چون اون کلاس کاریش بالا تره و من چون خونه ام و نه دانشگاه میرم و نه سرکار و اینا حتما دوسم نداره و عاشق دخترای کاری میشه خصوصا پزشکی که جونش واسش در میره😔

دوسال بود اینستا نداشتم بعد دوسال پیج زدم اومدم چکش کردم دیدم بلههه😔

دیگه حتی مثل قدیم از ترس اینکه نبینم کیارو فالو کرده فالوم نکرد .

اونی که همیشه منو فالو می‌کرد و خونوادمم ببینه واسش مهم نبود الکی بهونه آورد انقد گریه کردم قلبم درد میکنه دیشب ۵ صبح خوابیدم .

همش تصویر اون دختر میاد جلوی چشمم ای کاش منم درسمو میخوندم و پسر مورد علاقمو نگه می‌داشتم نه اینکه بزرگش کنم بدم دست یکی دیگه .

اصلا تمرکز ندارم روی هیچ کاری اتفاقا باید برم چندتا حا واسه کار تو فروشگاه مصاحبه کنم اما با کدوم روحیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک** لقش

بزن پس گردنش از زندگیت اینو بنداز بیرون

وقتی تو ۷ سال رابطتون به هیچ مسیر مشخصی نیفتاد باید میفهمیدی داستان از چه قراره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ربطی به درس و... نداره ربطی به قدیم و جدید هم نداره پسری که بایک نفر دوست میشه همزمان میتونه با چند نفر دیگه هم دوست بشه یا وقتی براش تکراری بشه میره سراغ یکی دیگه اسمش هم خیانت نیست چون تعهدی چه قانونی چه شرعی به شما نداره.

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....