یه هم کلاسی داشتم البته من خیلی سال از فارغ التحصیلیم میگذره خودش تو اینستا فالوم کرد من اکسپت کردم بعد یه مدت استوریام میدید بعدش دیگه اصلا سین نکرد مشخص بود عمدی بود حالام بلاکم کرده😐 واقعا بیخود نیس بعضی پسرا که سنشون بالا رفته ازدواج نکردن یه مشکلی دارن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وگرنه اگه حرف تو درست باشه و فالور زیاد داشته باشه چرا تورو فقط باید بلاک کنه این احتمالا پیجتو داشته یا زیاد سرچ کرده طرفش توی سرچا پیدات کرده یا یه همچین چیزی شک نکن
اخه قبلا هم کیس داشتم از پسرای دهه شصتی انرمال بودن
اینابیع ک موندن مشکل اخلاقی دارن یا بی پولن.
ی متولد ۶۷ پولدار میشناسم
ی بدردتخوریع لنگه نداره
وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا میداند و شما نمیدانید.»ما میخواهیم، اما او میداند...و آنچه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)