2789
عنوان

طلا فروختم

302 بازدید | 15 پست

بچه ها بخاطر خرید اولین ماشینم طلا دادم و الان ۱۴۰ تومن دارم و دیدم نمیشه باهاش هیچ ماشین سالمی بخرم… پشیمون شدم و ازطرفی طلا ثابت شده و بخام بهرم باید مالیات بدم. بنظرتون این پول رو کجا بذارم ضرر نکنم؟؟؟

برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا با کدوم منطقی میخواستی با این پول ماشین بخری! اول قیمت میگرفتی دو دو تا چهارتاتو میکردی دیگه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

واقعا با کدوم منطقی میخواستی با این پول ماشین بخری! اول قیمت میگرفتی دو دو تا چهارتاتو میکردی دیگه

چندمورد بود رفتم دیدم خوب نبود

پول نگه ندار دیوارپره طلا بدون اجرت مالیاته ولی حتماااا ببری طلافروشی و مطمن شی من خودم کلی طلا از د ...

چطوری ببرم نشون بدم؟ با خودش؟

همون طلا بدون اجرت بخر دست دوم کدوم شهری؟

طلا الان رشد خودشو کرده دیگه.. طلا بخرم تا یکسال همین قیمته

من چندسال قبل طلا فروختم ماشین صفر خریدم

اگه طلاهام بود الان قیمتش از ماشینم بیشتر بود!

گرچه ماشین لازمه بودنش

ببین طلافروشه باهات راه نمیاد طلاهاتو با دو سه درصد بهت برگردونه؟ از دیوار طلا معامله نکن

پول نگه ندار دیوارپره طلا بدون اجرت مالیاته ولی حتماااا ببری طلافروشی و مطمن شی من خودم کلی طلا از د ...

ببین میشه بگی چطوری اعتماد کرد،؟ اول پول ریختی یا اول طلا گرفتی بعد پول دادی؟؟

چطوری ببرم نشون بدم؟ با خودش؟

اره من تودیوارمیگردم اونایی ک میزنن بدون اجرت یا نهایت تادو درصد بگرد بخر ک ضرر نمیکنی اصن

باهاشون هماهنگ میکنم بیاین مثلا فلان جا میبرم نشون میدم وزن و طلابودنشو تاییدمیکنن مثلا میگ میشه۱۰۰میلیون 

من خودم اشنادارم مثلاهمونجا گرو میزاریم طلارو پولو ک انتقال دادم رفتم طلاهارو گرفتم ازش

یا ک وزن معلوم شد برید بانک همزمان پول انتقال بدید طلا رو بگیرید 

با مرد بری بهتره