2821
2789
 ممکنه برای طرفتون سو تفاهم پیش بیاد بهتره به اون املاکی بگید شمارو مشایعت کنه...

خب نمیگم که اشنا من هست فقط میگم چون نزدیکه خونمونه بیاین اینجا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نمیگم که اشنا من هست فقط میگم چون نزدیکه خونمونه بیاین اینجا

استارتر ببخشید مگه سوپر مارکته که دور و نزدیکش مهم باشه!!!!.....شما میخواید معامله کنید بایستی رو حساب کتاب و زیرکی عمل کنید...

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...
استارتر ببخشید مگه سوپر مارکته که دور و نزدیکش مهم باشه!!!!.....شما میخواید معامله کنید بایستی رو حس ...

خب باید یه بهونه ای داشته باشم اخه خودشون گفتن که فلان املاک بریم چون خودمون میشناسیمشون و کمسیون کمتری میگیره

استار تر قیمت خونه رو کی تعیین کرده فروشنده یا بنگاهی یا کارشناس بانک ؟ قیمت زمین و خونه اون اطراف چنده ؟ خونه های مشابه این وضعیت چه قیمتی دارن ؟ اینا سوالاییه که بایستی بهشون پاسخ بدید... حق کمیسیون بنگاه قبلا که یه درصد بود الانو نمیدونم... اگر تمامی کارا قانونی و بی کلاه بازی باشه ابن بنگاه با اون بنگاه فرقی نمیکنه...

استار تر قیمت خونه رو کی تعیین کرده فروشنده یا بنگاهی یا کارشناس بانک ؟ قیمت زمین و خونه اون اطراف چ ...

به خودتون پاسخ بدید البته...

استار تر قیمت خونه رو کی تعیین کرده فروشنده یا بنگاهی یا کارشناس بانک ؟ قیمت زمین و خونه اون اطراف چ ...

قیمت خونه تقریبا خوبه قبلا از چند تا املاک پرسیدم خیلی هم دنبال خونه گشتم این چند وقته قیمتا دستمه تقریبا ما خونمونو قبلاز عید فرو ختیم از اون نوقع تا حالا دنبال خونم مورد خوبیه البته فروشنده خیلی یک کلامه و اصلا تخفیف نداد ولی بازم راضیم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز