2821
2789
اون دسته از مسعولیت های محضر دار در قبال اینکه خوب داره معامله جوش میده.... وظایفش در قباله نقشی که ...

راستش ما همدیگرو از دیوار پیدا کردیم نگرانی من بیشتر بخاطر همینه ولی قراره بریم یه املاک که قولنامه بنویسیم ‌ایشون یه املاک اشنا دارن که میخوان بریم اونجا ولی من میخوام بهشون فردا بگم املاک دیگه ای رو بریم جایی که تزدیک خونمونه نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتید بی تجربه این ؟ این خیلی بده استارتر نمیدونم وکیل خاصی برای اینجور مواقع هست یانه ... 

فردا میخوام قولنامه بنویسیم چکار کنم بندازمش عقب البته صاحب خونه یه خانم خونه دار هستن

با این تفاسیر بله... ( اگر با این عقب انداختن مشکلی بعدا پیش بیاد مسعولیتش با خودتونه.. ) یه فرد قابل اعتماد و با تجربه در این امر پیدا کنید که همراهتون بیاد ... خود مالک هم امضا کنه و پولو دریافت کنه و از خود مالک رسید بگیرید ... اگه فرد باتجربه ندارید از یه بنگاهی دیگه بخوایید شما رو حین معامله یاری کنه ( مسعولیتش با خودتونه ) و چون بی تجربه اید برای محکم کاری استارتر هر هزینه ایی که لازمه بپردازید.نترسید و به کاری که انجام میدید آگاه باشید . 

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...
با این تفاسیر بله... ( اگر با این عقب انداختن مشکلی بعدا پیش بیاد مسعولیتش با خودتونه.. ) یه فرد قاب ...

میخوام فردا بهشون بگم که برم املاکی که من میشناسمش این خوبه؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش