2777
2789

بچه‌ها تقریبا ده روزه دارم میرم بدنسازی یکی بهم گفت بدنسازی باعث افتادگی رحم میشه و برای جنس زن ورزش سنگینیه و اصلا خوب نیست,حالا منم خودمم افتادگی رحم دارم به نظرتون مضره برام نرم ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدین افتادگی رحم دارین. بدنسازی و ورزش با وزنه بهترین ورزش برای عضله سازی و محافظت از استخوان مخصوصا بعد یائسگی هست. شما که مثل مردها وزنه صد کیلویی نمیزنید  و همه  تمرینات بدنسازی به رحم یا عضلات لگن فشار نمیارن که حالا در اسکات ممکنه فشار بیاد اونم در وزنه های خیلی سنگین یا پرس پا. که اگر میترسین وزنه سبکتر میزنی. این اواخر دیگه همه ی پزشکان ارتوپد توصیه میکنند که حتما با دمبل و وزنه ورزش کنید. هم متابولیسم بالا میره هم عضلات تقویت میسه برای تقویت عضلات لگن  هم حتما تمرینات کگل انجام بدین عالیه

از کجا فهمیدین افتادگی رحم دارین. بدنسازی و ورزش با وزنه بهترین ورزش برای عضله سازی و محافظت از استخ ...

دکتر رفتم فهمیدم که افتادگی رحم دارم ، من می‌خوام چاق شم حجم بگیره بدنم ،متابولیسم بدنم بالا بره که بدتر لاغر میشم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون