2777
2789
عنوان

پزپولداری

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست
من از همون موقع که فهمیدم شوهر اولش چندین سال اختلاف سنی داره فهمیدم ادم مشکل داری هست و دنبال جلب ...

اینم قابل تامله

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زیاد اینطوری دیدم

چند سال اخیر فکر میکنم حتی بدتر شده این رفتار بین مردم....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

من با اینکه قبلا ازش خوشم میومد ولی بعد از اون حرفاش حس کردم شخصیتش خیلی ضعیف و چیپهچرا چنین حسی بهت ...

نه حس کردم تو این دوره کسی که پول نداره انگار انسان نیست

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

از وقتی حرفای فریبا نادری و شنیدم حس سرخوردگی و بی ارزشی بهم دست داده

فریبا رو زمانی که شام ایرانی پخش شد فهمیدم ماشاالله چقدر مایه دارن. 

ولی از حرفاش واقعا تابلو بود که میخواست چون برنامه طنزه یکم فان باشه ولی خب انگار موفق نبوده .

فریبا رو زمانی که شام ایرانی پخش شد فهمیدم ماشاالله چقدر مایه دارن. ولی از حرفاش واقعا تابلو بود که ...

حرفای جدی همیشه در قالب طنز بیان میشه

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

نه حس کردم تو این دوره کسی که پول نداره انگار انسان نیست

نه بابا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من از همون موقع که فهمیدم شوهر اولش چندین سال اختلاف سنی داره فهمیدم ادم مشکل داری هست و دنبال جلب ...

زن دوم شده بود ،شوهر اولش رسام تهیه کننده بود یه دختر داشت از زن اولش این فریبا نادری اینقدر عشوه ریخت براش مخشو زد بعد مرده اینقدر پیر شد از بیماری مرد،شوهر دومش هم سنش بالا بود و پولدار،کلا دنبال پول بود این خانم ،خیلی بدم میاد زن با این همه سن و سال طرز حرف زدنش با ادا و اطوار باشه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور