کگ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 752 عنوان شیر خشک 102 بازدید | 13 پست خانمایی که بچه شیر خشکی دارید...دخترم ببلاک کامفورت میخوره می خوام شیرشو عوض کنم لطفا یه شیر خوب که هم بچه وزن بگیره هم نفخش کم باشه بهم معرفی کنید دخترم صد روزشه یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............ 1397/01/27 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanajooni عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 895 من ب دخترم نان میدادم خیلی خوب بود خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
sepideh79 عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 1441 آپتامیل نزدیکترین شیرخشک به شیر مادره.البته ساخت ترکیه ها.یکم سخت پیدا میشه ولی خیلی خوبه
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 من تا ۱۸ ماهگی نان دادم و راضی بودم یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
کگ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 752 من ب دخترم نان میدادم خیلی خوب بود دخترتون یبوست نگرفت؟ یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
کگ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 752 من تا ۱۸ ماهگی نان دادم و راضی بودم نفخ نداشت؟ یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 نفخ نداشت؟ نه ... خوب بود یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
sanajooni عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 895 دخترتون یبوست نگرفت؟ ن خوب بود اتفاقا روزی ۲-۳بار شکمش کار میکرد خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
کگ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 752 ن خوب بود اتفاقا روزی ۲-۳بار شکمش کار میکرد همش میگن نان یبوست میاره میترسم وزن گیری دخترتون چطور بود؟ یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
کگ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 752 خانما بیاین راهنمایی کنید خوب اینجا نی نی سایته یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
مامانروشاجان عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1510 دخترم از بدو تولد ب ب لاک میخورد و خدا رو شکر خیلی بهش ساختوزن گیری ش عالیه و دکترش میگه همه شیر خشک ها یک مزه و ب یک اندازه کالری دارن ،دکتر ش میگه وقتی شیر خشک ب بچه میسازه نباید عوضش کرد
sanajooni عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 895 همش میگن نان یبوست میاره میترسم وزن گیری دخترتون چطور بود؟ خیلی خوب بود دخترم تپل بود لپ هاش اویزون خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍