2777
2789
عنوان

کراش زدم

62 بازدید | 3 پست

چند سالی بود که دور و برم پر از مشکلات بزرگ و داغون کننده بود اونقدری که هر شب با گریه خوابم می‌برد .الان به لطف خدا و امام زمان مشکلات زیادی ازم حل شده و حال روحیم به نسبت قبل خیلی بهتر شده .الان حس دخترای نوجوون رو دارم چون اون وقتی که باید نتونستم نوجوونی کنم و دلمرده شده بودم الان بعد از چند سال رو یه نفر کراش زدم.  اصلا یه حالیم که نگو انگار رو ابرام.

خوشحالم که مشکلاتت حل شده

ممنون عزیزم به قدری داغون بودم که هیچ چیز و هیچ شخصی را انگار نمیدیدم به زیبایی های خودم و جهان اصلا اهمیت نمی‌دادم فقط زشتی ها رو میدیدم ولی شکر خدا الان خیلی بهترم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عزیزم به قدری داغون بودم که هیچ چیز و هیچ شخصی را انگار نمیدیدم به زیبایی های خودم و جهان اصلا ...

اسی میگن زمان حلال مشکلاته واقعا درسته بالاخره میگذره من درک میکنم شرایطتو سخت بوده اما تمووووم شد هر مشکلی هم پیش آمد چون زندگی فراز و نشیب داره از خودت غافل نشو چون امید رو در درونت زنده نگه میداره

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز