2777
2789
عنوان

کیا کیست داشتن

127 بازدید | 16 پست

کیست تخمدان سمت راست دارم دوتاهست۴سانته دردداشتم رفتم دکترگفت چیز سنگین بلندکردی یکم خونریزی کرده خیلی میترسم حتی کار خونه هم میترسم انجام بدم جارو برقی میترسم بکشم

میشه بگین چیکارکردین خوب شدین 

بهم قرص ضدبارداری داده که پریود شدم بخورم هنوز پ نشدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکس مشکلات وبیماری داره ی خانم دکتر میشناسم کارش درست داروهاش مجرب خدا براش بسازه هیچ کس ناامید نشده پیشش خیلی مهربان دلسوز تو گزوهشم کلی درمان شده گذاشته رهاش نکنید که نمونه اش نیست دراین روزگار که همه دنبال تیغ زدن بیمار هستند تو ایتا ایدیشون Dr_darosaz09308333073من تعریفش نمیکنم خودتون عاشقش میشید وتا درمان بیماریتون نداشته باشه قبول نمیکنه کلی سوال جواب میکنه

ولی اگه تخمدان کیست ساز دارین حتما باید یه دوره ال دی بخورین قطع کنید باز بخورید.نمیزاره تشکیل بشه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

دارم پارسال یکیش خونریزی کرد 

والا یه تایم ال دی دکتر بهم داد که به معدم نساخت ولش کردم 

خودشون میان و میرن اما ورزش و تغذیه میگن مهمه و خیلی تاثیر داره و اضافه وزن نداشته باشی

دقیقا وقتی فست فود زیاد میخورم کیست هام بیشتر میشه 

ی کلیپ بود تو تینستا دیدم ‌.. تو ی برنامه  تلویزیونی ترکیه ای بود ‌..سرچ کن پیدا کن دقیق با جزئیات نمیدونم 

ولی کلی این بود که ی قابلمه آب رو میزاری رو گاز بعد ک جوشید .. یک پیاز قرمز دقت کن پیاز قرمز .. ب ۴ تیکه تقسیم میکنی میندازی تو آب در حال جوش در حد ۵ دیقه 

بعد صبح و عصر بصورت ولرم میخوری.. 

و گفته بود اونایی ک فشار پایین دارن نخورن 

حالا سرچ کن با جزئیات بخون ‌.. خودت تحقیق کن ببین خوبه یا بد ..‌ من خودم امتحان نکردم 

ولی اگه تخمدان کیست ساز دارین حتما باید یه دوره ال دی بخورین قطع کنید باز بخورید.نمیزاره تشکیل بشه

من اقدام به بارداری بودم چون تنبلی تخمدان وپلی کیستیک دارم دکتر قرص لتروزل داد که تخمک تولید کنه بارداربشم این قرص باعث شد کیست بیارم پارسالم همینطور شدم قرص که دکترا میدن برای تخمک گذاری بهم نمیسازه تخمدان هم زود  واکنش نشون میدن وکیست میشه

دارم پارسال یکیش خونریزی کرد والا یه تایم ال دی دکتر بهم داد که به معدم نساخت ولش کردم خودشون میان و ...

من یکم خونریزی کرده دکترگفت کارسنگین نکن حتی جارو برقی هم میترسم کارخونه هم نمیکنم

بنظرت مشکلی نداره کار توی خونه