2777
2789

خداوكيلي بيكاريد به همه چي ملت كار داريد؟ ما نهايت بتونيم در موردزندكي خودمون نظر بديم خوب يا بد زندكي ديكران به ما مربوط نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت آدم ها رو قضاوت می‌کنند راجب زنگی بقیه نظر میدن و براشون نسخه میپیچن 

چیکار ب زندگی بقیه دارین

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
راست میگن خب نسل فقیر چرا تحویل جامعه بدن

اول اينكه اونا كلي كفتن همه فقير نيستن اينم كه اون خانواده فقير جي ميكنه با اينكه منم مخالفم ولي حقيقت اينه به ما مربوط نيست واقعا

درسته میخان یک نظر بدن ولی حق ندارن هرجور دلشون میخواد حرف بزنن توهین کنن این خودش نهایت بی شعوریه 

میخای یکی از کاری منع کنی درست بجا بیا بگو حق نداری توهین کنی 

انگار مسابقه جام جهانی لج لج‌کشی هی حرف بار هم میکنن

یکی نیس بگه فوضولی نکنید که فشار روتون نیاد حرصی بشید هر حرفی بزنید 

اول اينكه اونا كلي كفتن همه فقير نيستن اينم كه اون خانواده فقير جي ميكنه با اينكه منم مخالفم ولي حقي ...

ببین بنظرم نه تنها فقیرها بلکه حتی کسایی که وصع زندگی خوبی هم دارن تا از نطر عقلی واخلاقی ومسعولیتی به درک نرسیدن هرگز بچه دار نشند

لطفا

لطفا

لطفا

ممنون😇😇

واقعا تایپیکت حقه

حالم ب هم میخوره ازشون انقدر سرشون توو رحم بقیه اس

خب ب تو چه طرف میخواد بچه بیاره یا نیاره

الهی هر کی بچه میخواد خدا دامنشو سبز کنه

و الهی هر کی بچه نمیخواد و دیگران رو تحقیر میکنه بخاطر بچه آوردن ب حق حضرت زهرا بچه دار نشه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببین بنظرم نه تنها فقیرها بلکه حتی کسایی که وصع زندگی خوبی هم دارن تا از نطر عقلی واخلاقی ومسعولیتی ...

اين حرف درسته ها ولي مردم خودشون شعور دارن اوني كه شعور داره نياز به كفتن اين حرف نيست اوني هم كه بيشعوره محل نميده پس بهتره كلا دخالت نكنيم

اول اينكه اونا كلي كفتن همه فقير نيستن اينم كه اون خانواده فقير جي ميكنه با اينكه منم مخالفم ولي حقي ...

والا ب ما مربوط نیس

خب طرف زندگی شخصی خودشو داره ب ما چ ک برا اساس زندگی دیگران تصمیم بگیریم

دخالت اوج بی فرهنگیه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

عب نداره کسایی که ندارن بچه بیارن سه تا سه تا هم بیارن !

ولی پس فردا نیان تاپیک بزنن که تغدیه مدرسه دست بچه هاتون خیار و پرتقال و میوه های فصل ندید ، آجیل هم ندید چون ما نداریم و بچه هامون دلشون میخواد 

چون همونطور که محتویات کمر و رحم بقیه به ما ربطی نداره محتویات کیف مدرسه بقیه هم به دیگران ربطی نداره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من بیشتر از این خنده ام میگیره که کاربرها فکر میکنن نی نی سایت اینقدر معروف که کل ایرانی ها میان مطالبشو میخونن و براشون تلنگر یا بهشون برمیخوره یا به حرف اینا سبک زندگی شون تغییر میدن 

بابااااااا تهش اینجا هزار تا کاربر ثابت و دائمی داشته باشه اونم خیلییییی باشن