2777
2789
عنوان

رابطه ی عاطفی بدون جنسی❤

409 بازدید | 15 پست

💛 رابطه عاطفی بدون رابطه جنسی: عمق واقعی عشق

تحقیقات روانشناسی و علوم اعصاب نشان می‌دهند که عشق و رابطه جنسی دو پدیده متفاوت هستند. بسیاری از مردم فکر می‌کنند رابطه جنسی لازمه‌ی عشقه، اما حقیقت اینه که عشق واقعی بیشتر بر پایه‌ی صمیمیت، اعتماد و همراهی شکل می‌گیره تا تجربه‌ی فیزیکی.

وقتی دو نفر با هم ارتباط عاطفی عمیق برقرار می‌کنند، مغز هورمون‌هایی مثل اکسی‌توسین و وازوپرسین ترشح می‌کنه که باعث ایجاد حس تعلق، امنیت و رضایت طولانی‌مدت میشه. این حس‌ها حتی بدون هیچ رابطه جنسی هم تجربه می‌شن.

روانشناسان دو نوع عشق رو تعریف کرده‌اند:

عشق پرشور (Passionate love): هیجان و جذابیت فیزیکی در اون نقش داره، اما پایداریش کمتره.

عشق همراه با صمیمیت و تعهد (Companionate love): بر پایه‌ی احترام، همراهی، رشد مشترک و اعتماد ساخته می‌شه و می‌تونه بدون هیچ رابطه جنسی، عمیق‌تر و پایدارتر باشه.

به عبارت ساده، رابطه عاطفی بدون رابطه جنسی، کیفیت و عمق بیشتری به عشق می‌بخشه و باعث می‌شه دو نفر واقعا همدیگه رو درک کنن و رشد کنن. این نوع عشق تجربه‌ای رضایت‌بخش و طولانی‌مدت ایجاد می‌کنه که کمتر تحت تأثیر هیجانات گذرا قرار می‌گیره. 🌱

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محققین نمیدونن سالهاست قلب‌هامون پیش هم جا مونده، ولی خب اون داره کُره‌های شوهرش رو بزرگ میکنه!!

همه چیز به وقتش بهترین رخداده، اولویت مادام وجود نداره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

میشه توضیح بدید؟

خیلی عواطف ریشه در فیزیک برن و هورمونها داره و عشقم ازین مساله مستثنا نیست و تا زن و مرد ارضای فززیکی نشن عشق شکل نمیگیره بلگه یه عذابه دائمه

در موارد کاری حتّی الامکان به ایمیل بنده پیام داده شود.

محققین نمیدونن سالهاست قلب‌هامون پیش هم جا مونده، ولی خب اون داره کُره‌های شوهرش رو بزرگ میکنه!!همه ...

متوجه منظورتون نشدم

میشه بیشتر توضیح بدید

خیلی عواطف ریشه در فیزیک برن و هورمونها داره و عشقم ازین مساله مستثنا نیست و تا زن و مرد ارضای فززیک ...

منبعش کجاست؟ 

ببینید سلیقه هر شخص فرق داره ولی روانشناسی 

ای که من از مقاله های خارجی بدست اوردم و همچنین از کتابا

کاملا برعکس حرفای شماست

ولی زیستی هم که میگین اون احساس موقت و زودگذراس

متوجه منظورتون نشدممیشه بیشتر توضیح بدید

اینم یه سیکل معیوب بین پسرهاست نسبت به کسی که دل بهش باختن!! همه یه خاطره داغون دان، شماهم به نوبت...

محققین گاهی چرت میگن!! درگیرشون نشو!!

زندگی واقعی تحقیقاتی نیست، قرار گرفتن در موقعیت‌های مختلفه در لحظه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.