2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

79 بازدید | 13 پست

من یه پسر رو خیلی دوست داشتم الانم دارم انگار ...ازش یه پالس هایی گرفتم ولی هیچ وقت پا پیش نذاشت 4 سال منتظر بودم بیاد بهم بگه هر کی می‌اومد سمتم ردش میکردم ولی الان با خودم گفتم نزدیک 24 سالمه تا کی میتونم برای یه عشق یک طرفه آنقدر منتظر بمونم چند وقت پیش یه پسر بهم پیشنهاد داد قبولش کردم حس میکنم تنها دلیلش هم این بود که این پسر از نظر ظاهری خیلی شبیه کسی بود که دوستش دارم ...ولی راستش الان که با اینم هیچ حس بهش ندارم دلم براش ضعف نمیره حرف محبت آمیز بهم میزنه حالم بد میشه حتی نمیتونم اسمش رو صدا کنم دوست ندارم حتی دستمو بگیره حس میکنم دارم به کسی که دوستش داشتم خیانت میکنم در صورتی که هیچی بینمون نبود و فکر نمیکنم هم در آینده باشه ...ولی بازم از رو نمیرم همش پروفش رو چک میکنم عکساشو میبینم دلم ضعف میره براش ولی برا این اینطوری نیستم نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

خودخواهی چون از روی هوس و ترس از تنهایی داری با شعور و احساس ی آدم بازی میکنی و گند میزنی توو زندگیش

خودتحقیری چون ی عشق پوشالی و خیالی رو داری زندگی میکنی 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببینید این چیزی که میخوام بگم اشتباهه ها که برید حستونو به اون پسر اولی بگید ولی اگه واقعا حسی دارید بهش برید بهش بگید ... در صورتی که کار اشتباهیه چون طرف فکر میکنه کی هست حالا . برای یه دخترم خوب نیست به پسر پیشنهاد بده

ممکنه اصلا اون شخص به شما حسی نداشته باشه و یه طرفه باشه از سمت شماااا فقط.

اون پسر دومم چون حسی بهش ندارید رابطه رو کشش ندید چون هر چی جلوتر برید بیشتر جفتتون ضربه میخورید مخصوصا اون آقا

@__mahyar ❌آقاهستم❌

خودخواهی چون از روی هوس و ترس از تنهایی داری با شعور و احساس ی آدم بازی میکنی و گند میزنی توو زندگیش ...

هیچ هوسی ندارم ولی تنهایی چرا ...راستش اونی که دوستش دارم همش جلو چشمم هست چطور فراموشش کنم

خب دوستش دارم تو کل زندگیم فقط اونو دوست داشتم

دوس داشتن ی طرفه رو بذار توو کوزه آبشو بخور

بعدشم اگ دوسش داری از این بنده خدا جدا شو ملت بازیچه شما نیستن

کات کن و برو ب اون یکی بگو میخوامت 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببینید این چیزی که میخوام بگم اشتباهه ها که برید حستونو به اون پسر اولی بگید ولی اگه واقعا حسی دارید ...

اون قطعا ردم میکنه ...با اینم احتمالا تموم کنم چون واقعا نمیکشم

اون قطعا ردم میکنه ...با اینم احتمالا تموم کنم چون واقعا نمیکشم

دومی رو که صد در صد بیخیالش بشید

اولی هم که گفتم ممکنه حسی به شما نداشته باشه اصلا

بعدشم شاید قسمت شما جای دیگست یه نفر دیگست.

به زور نمیشه چیزی رو طلب کرد

هر چی تو تقدیرتون باشه اتفاق میفته بالاخره روزی اونم به وقتش.

من در کل جفتشونو صلاح نمیدونم براتون.

همیشه یادتون باشه اول به فکر خودتون و ارامش خودتون باشید و نزارید چیزی مسئله ای اونو بهم بزنه

اول خودتون بعد بقیه

@__mahyar ❌آقاهستم❌

بعد یه چیزی بگم شما دختری هیچ وقت به خودتون اجازه ندید که برید به یه پسر بگید من بهت حس دارم و فلان چون قطعا اشتباهه ...  همیشه اینجوری خودتونو ببینید و بگید هر کسی لایق من نمیشه . 

شاید این دو تا اقا اصلا هیچ کدوم لایق شما نباشن

این شکلی ببینید قضیه رو خب ...

مطمئن باشید اون کسی که لایق شماست روزی سر راهتون قرار میگیره.

کی نمیدونم ولی حتما اون روز میادش

شما یه اشتباهی که کردین این بود پسر دومی رو انتخاب کردید فقط برای اینکه شبیه اولی بوده خب این اشتباهه

در کل جفتشونو بیخیال بشید

غرورتونم پای پسرا خرج نکنید

خودم پسرم دارم میگم اینارو❌❌❌

@__mahyar ❌آقاهستم❌