2777
2789
عنوان

در شرف طلاقم

260 بازدید | 17 پست

فیلما رو چکار کنم که تو هادر کلی جا گرفته عقد و عروسی ؟عکسای شاسی رو از بین بردم انداختم تو سطل زباله یکیش که صد در هفتادم بود اونم صورتامونو خط خطی کردم انداختم سر کوچه

ممکنه پشیمون بشی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه داری ؟من گفتم عقد رو پاک کنم عروسی رو ی تیکه هاییش رو نگه دارم ؟عزیزم یخورده از زندگی بعد طلاق م ...

وقتی طلاق گرفتم پسرم دوسالش بود. آخر هفته ها ملاقات داشت. یک ریال هم نفقه نداد. من شاغل بودم. خونه و درآمد داشتم و یه خواهر بزرگ تر که مجرد بود و شد عین مامان پسرم. با خواهرم یه جا زندگی کردم. من دو سال بعدش ازدواج کردم مجدد.  اما تو اون دو سال خوب یه قسمت سختش، مردهای نفرت انگیز بودن که پیشنهاد می‌دادن. اما آزادی از اون جهنم ارزشش رو داشت. الان پسرم یازده سالشه و پدرش تقریبا دیگه دنبالش نمیاد. مردک بی مسئولیت. اما عکسی هم از من و خودش و باباش ندیده تا حالا.

وقتی طلاق گرفتم پسرم دوسالش بود. آخر هفته ها ملاقات داشت. یک ریال هم نفقه نداد. من شاغل بودم. خونه و ...

عزیزممم میفهمم چی میگی من از مردا متنفر شدم دخترم ۹ سالس قراره اصلا با هم زندگی کنیم خوش باشیم و بدنبال ارامش نه این مردای هوسباز ،به خوده زن هم برمیگرده ..من که دیگه حالم از ازدواج بهم میخوره ،غده دراوردم تو گلوم از غم ولی خوش خیمه خداروشکر

وقتی طلاق گرفتم پسرم دوسالش بود. آخر هفته ها ملاقات داشت. یک ریال هم نفقه نداد. من شاغل بودم. خونه و ...

تو توافق نامه نوشتیم که اخر هفته ها ملاقات داشته باشه ولی ننیدونه که دختر از ۹ سال اختیار خودشو داره که حتی دیدن باباش نره میخواد دق بدمش انقدر کتکم زده تحقیر فحش خشم و کینه الکی با من 

تو توافق نامه نوشتیم که اخر هفته ها ملاقات داشته باشه ولی ننیدونه که دختر از ۹ سال اختیار خودشو داره ...

راحت میشی بعد از این. از این جهنم که خلاص شدی، نفس می‌کشی.

من هم نباید ازدواج می‌کردم. اون جوری خیلی بهتر بود.

راحت میشی بعد از این. از این جهنم که خلاص شدی، نفس می‌کشی.من هم نباید ازدواج می‌کردم. اون جوری خیلی ...

اره دقیقا راحت میشم .اتفاقا میخاستم بگم روم نشد چزا ازدواج کردی خونه داشتی خواهر خوب کنار بچت میرفتی سر کار ..من کسی نیست بچمو مواظب باشه ولی دستمو سوزوندم دیگه از این غلطا نکنم 

اره دقیقا راحت میشم .اتفاقا میخاستم بگم روم نشد چزا ازدواج کردی خونه داشتی خواهر خوب کنار بچت میرفتی ...

چرا؟ راستش اصلا قصد ازدواج دیگه نداشتم. داشتم زندگی‌ام رو می‌کردم، اما خوب، وارد رابطه شدم و کنترل همه چیز از دستم خارج شد.

چرا؟ راستش اصلا قصد ازدواج دیگه نداشتم. داشتم زندگی‌ام رو می‌کردم، اما خوب، وارد رابطه شدم و کنترل ه ...

چرا ؟از هر چی مرده بدم اومده حاضرم بمیرم ولی ازدواج نکنم همین دیگه نباید آدم بره تو رابطه حالا امیدوارم خوشبختت کنه ماها که همسرمون کتک میزد فحاشی میکرد تحقیر شدیم خیلی گناه داریم ..برا منم دعا کن خدا رو شکر رفتیم وکیل گرفتیم گفت ۱ ماهه تموم میکنه