2777
2789

عزیزم بنظرم مهد دوزبانه نفرس اگه کارتون میبینه براش کارتون به زبان اصلی بزارین به طور غیر مستقیم می زبان مادری میشه با مهد رفتن لهجه شون خراب میشه مهد عادی بفرستین چند تا تاپیک زدم کارتون معرفی کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بنظرم مهد دوزبانه نفرس اگه کارتون میبینه براش کارتون به زبان اصلی بزارین به طور غیر مستقیم می ...

کارتون هم براش میزارم چند ماهه ولی احساس میکنم اونجوری روند یادگیریش سریعتره اگر جایی باشه که مربی های خوبی داشته باشن. 

وگرنه شما درست میگین خیلی جاها لهجشون بده و اینو به بچه هم منتقل میکنن. 

کارتون هم براش میزارم چند ماهه ولی احساس میکنم اونجوری روند یادگیریش سریعتره اگر جایی باشه که مربی ه ...

حتی لهجه شون خوب هم باشه نزارین این میشه آموزش مستقیم و ترجمه گرا حتی اگه گفتن با بازی یاد میدم و غیر مستقیمه همون کارتونارو ادامه بدین به وقتش بروز میدن حوصله به خرج بدین فرقش اینه اونا تو ذهنشون ترجمه میکنن ولی بچه های شما مثل زبان مادری یاد میگیرن 

عزیزم بنظرم مهد دوزبانه نفرس اگه کارتون میبینه براش کارتون به زبان اصلی بزارین به طور غیر مستقیم می ...

و یه سوال دیگه

بنظرتون چند سال طول میکشه تا با انمیشن و کارتون بتونن دو زبانه بشن بچه ها و آیا همین کافیه؟ 

منم زبانم فول نیس که باهاش مکالمه داشته باشم

حتی لهجه شون خوب هم باشه نزارین این میشه آموزش مستقیم و ترجمه گرا حتی اگه گفتن با بازی یاد میدم و غی ...

نمیدونم والا

پیج کودکستان لینگولند در تهران رو دیدم که مربی هاش اکثرا نیتیو بودن و بچه ها خییلی روون و عالی صحبت میکردن ولی برای شهر ما که مربی نیتیو نداره مهد کارآمد نیست

ولی من میخواستم جایی باشه مکمل انمیشن باشه و تعامل واقعی رو تجربه کنه. 

و یه سوال دیگهبنظرتون چند سال طول میکشه تا با انمیشن و کارتون بتونن دو زبانه بشن بچه ها و آیا همین ک ...

بستگی به بچه داره اصولاً بالای یه ساله البته ممکنه همین حالا یه سری کلماتو هم بگن فقط عجله نکنید نیازی نیس شما مکالمه ای داشته باشین فقط کارتونای مناسب سنش رو براش بزارین کارتون مکالمه محور مث پپاپیگ و دنیل تایگر کارتونی تعاملی می تونی زومی ،والی کارم کارتون مکالمه محور مث دریم انگلیش 

هی کارتونارو از اول تا آخر ببینه وبعد مدتی با همون اول کارتونای علمی اینا

نمیدونم والاپیج کودکستان لینگولند در تهران رو دیدم که مربی هاش اکثرا نیتیو بودن و بچه ها خییلی روون ...

بچه ها حین بازی حرف میزنن حتی شده با عروسکاشون واگر فرزند دیگه دارین با اون صحبت می‌کنه اگر فرزند دیگه هم نداریم باز دوزبانه میشن و اینکه کارتونای تعاملی مجبورشان میکنن جواب بدن